TEHECCÜD NAMAZI VE DUÂ.

Hacı Bayram Dua Platformu üyeleri, Hacı Bayram Veli Câmii‘nde tüm mazlum Müslümanlar için teheccüd namazı kılıp duâ etti. Hacı Bayram Veli Platformu’na bağlı olan dernek ve vakıf üyeleri sabah saatlerinde Hacı Bayram Camii‘nd

TEFEKKÜR 10.12.2013 18:45:45 22 0
TEHECCÜD NAMAZI VE DUÂ.



HACI BAYRAM’DA ÜMMET İÇİN TEHECCÜD NAMAZI VE DUÂ

Hacı Bayram Dua Platformu üyeleri, Hacı Bayram Veli Camii‘nde tüm mazlum Müslümanlar için teheccüd namazı kılıp dua etti. Hacı Bayram Veli Platformu’na bağlı olan dernek ve vakıf üyeleri sabah saatlerinde Hacı Bayram Camii‘nde buluştu. Sabah namazı öncesi, teheccüd namazı kılan platform üyeleri, tüm dünyadaki zulüm gören mazlum Müslümanlar için dua etti.

Etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Hacı Bayram Dua Platformu ve Hayrat Vakfı Ankara temsilcisi Said Yavuz, “Müslüman kardeşlerimize karşı, Müslüman olmaktan dolayı olan sorumluluğumuzu yerine getirmek için bir platform kurduk. Birçok STK bu platform içinde yer alıyor. Belli dönemlerde, özellikle Hacı Bayram Camii‘nde bu türlü programları düzenlemeyi düşünüyoruz. En azından ayda bir kez, sabah namazına yakın, Teheccüdden sonra, o kardeşlerimize dua etmek, Müslüman olarak onlara karşı olan sorumluluğumuzu yerine getirmek, bu heyecanımızı diri tutmak, o kardeşlerimize de yanlarında olduğumuzu hissettirmek istiyoruz. Teheccüd namazını zaten devamlı kılıyoruz. Ama seher vakitlerinde dualar daha makbuldür diyerek böyle bir program hazırladık. Bir de 40 samimi Müslüman’ın birlikte yaptığı duanın Allah katında reddedilmeyeceği beyan ediliyor. İnşallah hep birlikte ettiğimiz dualarla Müslüman kardeşlerimize yapılan zulümler ortadan kalkmış olur” dedi.

Musab Gürsel Demir 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI