ŞOFÖRLER ODASI BAŞKANI ŞEREF ÖNGÜNER’İN ACI GÜNÜ

ŞOFÖRLER ODASI BAŞKANI ŞEREF ÖNGÜNER’İN ACI GÜNÜ

TEFEKKÜR 23.02.2019 10:20:15 150 0
ŞOFÖRLER ODASI BAŞKANI ŞEREF ÖNGÜNER’İN ACI GÜNÜ

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Şoförler Odası Başkanı Şeref Öngüner’in babası Dursun Öngüner hayata veda etti. Tedavi gördüğü Trabzon’daki hastanede vefat eden Dursun Öngüner (68) Öğlene müteakip kılınan cenaze namazının ardından Tütüncüler Köyünde sonsuzluğa uğurlandı.

Cenazeye Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocapte, Belediye Başkan Yardımcıları Erkan Yazan, Aydemir Akköy, Ak Parti İl Başkanı Şenol Alpaslan, CHP İl Başkanı Ahmet Biber, CHP Belediye Başkan Adayı Demirhan Elçin, MHP İl Başkanı Serdar Kılınç, Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mustafa Polat, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Seçkin Kurt, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Başkanı Suat Aksu, Artvin Halk oyunları il temsilcisi Erkan Albayrak, dost ve akraba katıldı.

Dursun Öngüner Kimdir?

Artvin Şoför Esnafı içinde efsanelerden birisi olarak tanınıyordu. 50 yılı aşkın kendi şoför olarak çalışan Dursun Öngüner, meslek yaşamı boyunca kazaya meyil vermemiş, bir çok kez yılın şoförü ödülüne layık görülen, sevilen, saygın insan olarak tanınıyordu.

Artvin Şoförler Odası Başkan Yardımcısı Remzi Yıldız, Öngüner’in hayatını kaybetmesi nedeniyle bir taziye mesajı yayınladı. Yıldız mesajında, ” geçirmiş olduğu Kalp krizi sonucu Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Saygı değer abimiz uzun yıllar 1 no’lu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinde kamyon esnafçılığı daha sonra Otobüs işletmelerinde şehirlerarası ve bunlardan sonra da Artvin Belediye Başkanlığında da makam şoförlüğü yaparak emekli olmuştur.

Değerli Dursun Abimiz, çalışmış olduğu yerlerdeki mesai arkadaşları, çevredeki eş ve dostları tarafından sevilen-sayılan, devletine milletine bağlılığı ile tanınan bir kişiliğe sahipti. Merhumun cenazesi Artvin Merkez camisinde Öğlen namazına müteakip kılındıktan sonra Tütüncüler Köyündeki aile mezarlığına defnedildi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI