SEVİLEN MÜDÜR DUA VE GÖZYAŞLARIYLA DEFNEDİLDİ

SEVİLEN MÜDÜR DUA VE GÖZYAŞLARIYLA DEFNEDİLDİ

TEFEKKÜR 12.11.2018 13:11:01 61 0
SEVİLEN MÜDÜR DUA VE GÖZYAŞLARIYLA DEFNEDİLDİ

RİZE-Geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu 60 yaşında vefat eden Rize’nin sevilen Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Yılmaz dua ve gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazı öncesi ve sonrasında Yılmaz’ın oğulları Süleyman ve Ali Yılmaz kardeşler başta olmak üzere en yakınları gözyaşlarıyla taziyeleri kabul etti.

Merhum Rize Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Yılmaz’ın cenazesi, Rize sahil caminde ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından, Güneysu İlçesine bağlı Kıbledağı köyündeki aile kabristanlığında toprağa verildi. Yılmaz’ın Rize Sahil camisindeki cenaze namazına başta Rize genelinden ve komşu illerden gelen binlerce eğitimcinin yanında, şehrin bürokratları, siyasılar, STK Başkanlarıyla her kesimden binlerce Rize ve Güneysu halkı ve öğrencileri katıldılar.

İkindi Namazını müteakip kılınan cenaze namazına; Yılmaz ailesinin yanı sıra, Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcısı İbrahim Er, Rize Valisi Kemal Çeber, Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Ak Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hakan Dedebağı, Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, Adalet Komisyonu Başkanı Özkan Tavuz, Rize İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Fatih Mehmet Köse, Kocaeli Milli Eğitim Müdürü Rasim Çelik, Karabük Milli Eğitim Müdürü Ali Köse, RTE Üniversitesi Genel Sekreteri Adnan Er, Rize Baro Başkanı Av. Ümit Peçe, Çaykur Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Ziya Alim, Süleyman Pınarbaş, Turgay Turna, Rize Müftüsü İsmail Yalçın, Trabzon Yol-İş Sendikası Başkanı Harun Erdoğan, Milli Eğitim Bakanlığı Müşavirleri Adem Külünk ve Mustafa Okur, Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan, Rize eski Başkanı Halil Bakırcı, Ak Parti Rize eski il Başkanı Yılmaz Katmer, MHP Rize eski İl Başkanı Serkan Birben, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ile Trabzon, Artvin, Karabük İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri başta olmak üzere çevre il ve ilçe milli eğitim müdürleri ve personeli ile öğretmenler, çeşitli kurumların çok sayıda Daire Başkanları, ilçe ve belde Belediye Başkanları, kaymakamlar, kamu kurum ve kuruluşları ve STK Başkan ve yardımcıları ile öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Merhum Ahmet Hamdi Yılmaz’ın kardeşi Mustafa Yılmaz’ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş cenaze duasını yaptı. Öte yandan aynı gün bir başka acıda, Çaykur camiasında yaşandı. Çaykur Diyarbakır Bölge Müdürü Mithat Sallan’ın(51) geçirmiş olduğu kalp krizi sonucunda vefatı nedeniyle, Çaykur YK Başkanı ve Genel Müdürü Ekrem Yüce, Çaykur Diyarbakır Bölge Müdürü Mithat Sallan’ın cenazesine katılmak üzere Çorum ilinin Osmancık ilçesinde bulunması nedeniyle, cenazesine bulunamadığı Rize Milli Eğitim Müdür Yılmaz’ın aile bireylerin yaşadığı üzüntüyle telefonla taziyelerini iletti.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI-


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI