Şehit öğretmenler için Kur'an-ı Kerim okundu

Şehit öğretmenler için Kur'an-ı Kerim okundu

TEFEKKÜR 26.11.2019 08:36:26 109 0
Şehit öğretmenler için Kur

Cevahir Topaloğlu

PAZAR-24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle, görevleri başındayken şehit edilen öğretmenler için Kur'an-ı Kerim okutuldu

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri çerçevesinde şehit olan ve vefat eden tüm öğretmenler için Pazar Merkez Hatuniye Camii ‘nde Kuran-ı Kerim okundu.

Öğrenciler cami girişinde cemaate gül suyu ve şeker ikramında bulundular.

Pazar Eğitim-Bir-Sen temsilciliği tarafından şehit olan ve hayatını kaybeden tüm öğretmenler için Kuran-ı Kerim okutuldu.

Pazar Hatuniye Merkez Camii’nde yatsı namazı öncesinde düzenlenen Kuran-ı Kerim programına, Pazar belediye başkanı Dr. Ahmet Basa ‘nın yanı sıra, Belediye meclis üyesi İlhami Günaydın, Esnaf ve Kefalet Kooperatif Başkanı Ekrem Kılıç, ilçe Müftüsü Şükür Küçük, İlçe milli eğitim müdürü Nimet Büyük, Rize Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Seyfettin Afacanlar ve Şube Başkan yardımcısı Mehmet Karasu, Eğitim-Bir-Sen ilçe temsilcisi Sefer Yazıcı ve yönetim kurulu üyeleri okul müdürleri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Programın açılışında Pazar Eğitim-Bir-Sen ilçe temsilcisi Sefer Yazıcı öğretmenlik mesleğine dair kısa bir giriş konuşması yaptı.

Merkez Hatuniye Camii müezzin kayyımı Salim Kambur‘un Yasin-i Şerif okumasıyla devam eden program, İlçe Müftüsü Şükür Küçük ‘ün Duası ile sona erdi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI