Said Nursi'yi Şükran ve Rahmetle Anıyorum

Said Nursi'yi Şükran ve Rahmetle Anıyorum

TEFEKKÜR 21.10.2014 09:50:10 67 0
Said Nursi
Başbakan Ahmet Davutoğlu ve parti genel başkanları, Yeni Asya tarafından 14 yıl aradan sonra Ankara Kocatepe Camii'nde öğle namazına müteakip Risale-i Nur'un müellifi Bediüzzaman Said Nursi için düzenlenen Mevlide tebrik telgrafı gönderdi.Çok yoğun bir katılımın olduğu mevlide Türkiye'nin bir çok yerinden nur talebeleri iştirak etti. Program Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı ve ardından ise mevlit okunmasına geçildi, binlerce ellerin semaya yönelmesi ile dualar edildi ve program sona erdi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu

'Bediüzzaman Said Nursi Hazretlerinin aziz hatırasına düzenlenen programa nazik davetiniz için teşekkür ederim. Büyük İslam alimini şükran ve rahmetle anıyor, değerli hatırası önünde saygıyla eğiliyor, programa katılan tüm misafirlere sevgi ve selamlarımı gönderiyorum.'

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak

Düzenlemiş olduğunuz büyük İslam alimi ve müceddidi Bediüzzaman Said Nursi Hazretlerine ithaf edilmek üzere Hatm-i Kur'an ve mevlid-i şerif konulu davetiyenizi aldım. Teşekkür ederim.

Daha önce planlanmış programlarım nedeniyle davetinize katılamıyorum. Programın ülekimez, milletimize ve İslam alemine hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyor; size ve şahsınızda programa iştirak eden kardeşlerimize selam ve muhabbetlerimi sunuyorum.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici

Önceden planlanmış programım nedeniyle Hatm-i Kur'an ve Mevlid-i Şerif programınıza katılamıyorum. Nazik davetiniz için teşekkür eder, şahsınızda tüm konuklara, selam ve sevilerimi sunarım.
 Kaynak : Risale Ajans

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı