Rize-Pazar Hatuniye Camii'nde Fetih Suresi okundu

Rize-Pazar Hatuniye Camii'nde Fetih Suresi okundu

TEFEKKÜR 10.10.2019 07:30:35 102 0
Rize-Pazar Hatuniye Camii

Cevahir Topaloğlu

Türkiye'nin Fırat'ın doğusundaki terör hedeflerine yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekatı hava ve karadan atışlarla devam ediyor.

Türkiye'nin dört bir yanından Mehmetçiğe destek sürüyor. 81 ildeki 84 bin camide Fetih Suresi okundu.

Rize’nin Pazar İlçesinde Merkez Hatuniye Camii'nde sabah namazı öncesi İmam Hatip İhsan Koç Fetih Süresi okudu. Ardından Rize-Pazar Müftüsü Şükür Küçük dua ettirdi. Namaza katılanlar hep birlikte dua ederek âmin dediler. Daha sonra Pazar Müftüsü Şükür Küçük Cemaate Sabah Namazı kıldırdı.

Pazar Müftüsü Küçük “Ya Rab bel âlemin şuan biz sıcak yataklarımızdan kalktık Cami’ye senin huzuruna geldik ya Rab bel âlemin geceler boyu uyumayan ve bizim güvenliğimiz için her türlü fedakârlıkla hiç bir şekilde uyku gözlerine girmeyen bizim rahatlığımız için çaba sarf eden güvenlik güçlerimizi Mansur ve muzaffer eyle ya rab” dedi.

Küçük  Ya rabbel alemin sınırlarımızı muhafaza etmek için ülkemizi korumak için her türlü fedakârlıklara katlanan şuan itibariyle komşu ülkelerin sınırlarına girmiş operasyon içinde olan ordumuzu en güçlü yardımınla yardım eyle ya rab . Ya rabbel alemin Biz, kısık sesleriz  Minareleri,Sen, ezansız bırakma, Allah'ım Ya çağır şurda bal yapanlarını Ya kovansız bırakma, Allah'ım! Mahyasızdır minareler Göğü de Kehkeşansız bırakma Allah'ım! Müslümanlıkla yoğrulan yurdu Müslümansız bırakma, Allah'ım!  Ya rabbel alemin camilerimizde yurdumuzun her tarafında fetih suresiyle dualarla  ordumuzun güvenlik güçlerimizin mânen oldugumuzu mansur ve muzaffer içinde dönmeleri için dua ediyoruz dualarımızı kabul eyle Allahım ' diyerek dua okudu.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı