Ramazan ayı faaliyetleri görüşüldü

Haziran ayı aylık mutat personel toplantısı 16.06.2014 Pazartesi günü, Rize'nin yeni Valisi Ersin Yazıcı’nın katılımı ile gerçekleşti.

TEFEKKÜR 17.06.2014 21:41:07 13 0
Ramazan ayı faaliyetleri görüşüldü
Haziran ayı aylık mutat personel toplantısı 16.06.2014 Pazartesi günü, Rize yeni Valisi Ersin Yazıcı’nın katılımı ile gerçekleşti.
 
İl Müftüsü Yusuf Doğan’ın başkanlığında, Müftü Yardımcıları ve tüm personelin katılımıyla gerçekleşen toplantı, Kur'an-ı Kerim tilâvetiyle başladı.
 
Rize Valisi Ersin Yazıcı, kısa bir selamlama konuşması yaparak birlik ve beraberlik mesajları verdi.
 
Toplantıda; Diyanet İşleri Başkanlığının “Yaz Kur’an Kursları” ile ilgili yazısı okunarak, 16 Haziran’da kayıtların 23 Haziran’da ise yaz kurslarının başlayacağı, ayrıca, Yaz Kur’an Kursları ile ilgili 19 Haziran 2014 tarihinde Eski Müftülük Sitesi Konferans Salonunda Cami Görevlileri için saat 08:00, Kur’an Kursu Öğreticileri için (geçici öğreticiler dahil) 13:30’da seminer yapılacağı duyuruldu.
 
Ayrıca, Diyanet İşleri Başkanlığının “2014 Yılı Ramazan Hizmetleri” konulu yazısı personele duyurularak, 2014 Yılı Sadaka-i Fıtır miktarının Başkanlığımız tarafından asgari 10.00 TL olarak belirlendiği, Diyanet İşleri Başkanlığının “Çocuk Felci Destek Aşı Çalışmaları” konusu, “Kurum İdari Kurul Kararları” konusu, “Personel İrtibat Bilgileri” konusu, Hac Semineri ve Hacı adaylarına Kur’an öğretimi konusu, Mardin’de gerçekleşen İl Müftüleri Toplantısının değerlendirilmesi, gibi konular görüşüldü.
 
Dilek ve temennilerin dinlenmesinin ardından toplantı son buldu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı