Pazar’da 15 Temmuz Etkinliklerine Akşam devam edildi

Pazar’da 15 Temmuz Etkinliklerine Akşam Sala okunuşuna kadar devam edildim devam edildi

TEFEKKÜR 16.07.2019 12:05:44 115 0
Pazar’da 15 Temmuz Etkinliklerine Akşam devam edildi

PAZAR-Gündüz yapılan etkinliklerin ardından, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri yağmur nedeniyle 21.00 de başladı.

Saygı Duruşu, İstiklal Marşı okunmasının ardından açılış konuşmasını Mustafa Bölükbaş Hoca yaptı. 

Tüm yurt genelinde olduğu gibi Pazarda ’da akşam ve gece boyu 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında kalabalık vatandaş topluluğu yağışlı havaya rağmen 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda bir araya geldi.

Kuran-ı Kerim tilaveti okunmasının ardından canlı yayında Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşması izlendi.

Protokolün Demokrasi Meydan’ında yaptıkları konuşmaların ardından, nöbet sırasında alanda DİB tarafından açılan yaz kuran kursunda eğitim gören öğrenciler imo ve diğer okullardan katılan kız öğrencileri tarafından Semazen gösterisi ilgi ile izlendi.

Kuran kursu çocukları tarafından ilahiler söylendi. Günün anlamıyla ilgili videolar gösterildi.

Pazar Müftülüğüne bağlı İlahi grubu ilahiler okudu.

Etkinlik 15 Temmuz’un unutulmaması ve unutturulmaması için demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara ikramda bulunuldu.

Pazar Müftüsü Şükür Küçük’ ün duasının ardından 15 Temmuz’u 16 Temmuz’a bağlayan gece saat 00.13te ise bütün camilerden salalar okundu.

İlçede düzenlenen demokrasi nöbetine halkın yanı sıra, Kaymakam Ayhan Terzi, İlçemize yeni atanan Başsavcı Sami KILIÇ, Belediye Başkanı Ahmet Basa, Fakülte Dekanı Prof.Dr. Fatih Seyis, Hakim ve Savcılarımız, , AK Parti İlçe Başkanı Adem Yıldız ve yönetimi, İl Genel Meclis Üyeleri Rasim Çorbacı, Recep Üst, siyasi partiler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Kamu Kurumu Müdürleri, muhtarlar birlikte katılarak destek verdi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı