Pazar Hatuniye Camiinde Sabah Namazı buluşması

Pazar’da ilk kez düzenlenen ve “Pazar’a rahmet iniyor” sloganı ile başlayan Sabah Namazı buluşmasının ilk etkinliği 03.12.2017 Pazar günü Pazar Hatuniye Camiinde gerçekleştirildi.

TEFEKKÜR 4.12.2017 09:24:20 133 0
Pazar Hatuniye Camiinde Sabah Namazı buluşması

Arhavi Merkez Camii Müezzine Fatih Poyraz’ın okuduğu Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan ve İlahiler ile devam eden program sabah namazının kılınmasının ardından tesbihat, zikir, sohbet ve dua ile devam etti.

Namaz sonrasında Pazar Müftüsü Mustafa Düzgüney “Bizi sabah namazında biraraya getiren rabbimize hamd olsun, sabah erkenden ailesini, çoluk çocuğunu alarak camiye gelen tüm cemaatimize teşekkür ediyorum” dedi.

RTEÜ İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç.Dr. Kadir Taşpınar “ Peygamberimin en önemli sünneti Cemaatle namaz kılmaktır. Cemaatle, camiyi bir kenara iterseniz, dini hizmet veren tüm kurumları da hizmet dışı bırakmış olursunuz zaman da ortada din kalmaz. Aile çok önemlidir. Bu konuda bize örnek peygamberimizdir. Onun aile hayatını hanelerimize tatbik edebilseydik, bugün evlenmeler ile boşanmalar baş başa gelmezdi. Bizleri sabah erkenden kaldırıp camiye getiren Rabbimize sonsuz hamdü senalar olsun. Böyle güzel organizasyona ev sahipliği yapanları da kutluyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI