Pazar Fen Lisesi öğrencileri Sabah Namazında biraraya geldiler

Program sonrasında camii cemaatine Çorba ikram edildi. Kardeşlik ortamının olduğu programdan sonra öğrenciler okullarına gittiler.

TEFEKKÜR 14.12.2018 13:42:21 157 3
Pazar Fen Lisesi öğrencileri Sabah Namazında biraraya geldiler

PAZAR-Gençlik ve Spor Bakanlığının 81 ilde organize ettiği 'Gençler Sabah Namazında Buluşuyor' etkinliği kapsamında Cuma sabah namazı gençler ile Rize-Pazar Sahil Caminde buluşuldu.

Pazar Milli Eğitim Müdürlüğü ve Pazar Müftülüğü tarafından düzenlenen Sahil Camindeki organizasyona Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, Pazar Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa, Pazar İlçe Müftüsü Şükür Küçük, STK temsilcileri, Pazar Fen Lisesi Müdürü, öğretmenleri, yaklaşık 70 kişiden oluşan kız ve erkek öğrenciler ile Cami cemaati katıldı.

Pazar Müftüsü Şükür Küçük Sabah namazı öncesi kısa vaaz yaptı.Ardından Sabah Namazı eda edilip dualar edildi.

Pazar Müftüsü Küçük “ Yaratılan her gün güzeldir. Ama Cuma günü daha güzeldir. Camilerin donanımlı olması değil onun içinde cemaati önemlidir. Cemaatin içinde ise gençler bizim için daha da önemlidir. Bu güzel Cuma Sabahı burada toplanmamıza sebep olanlara teşekkür ediyorum” dedi.

Pazar Müftüsü Şükür Küçük “ Böyle mübarek bir günde Cuma gününde Camimizde bayanlı erkekli gençlerimizle, Kaymakamımız, Belediye Başkanımız ve STK temsilcilerimizle birlikteyiz. Böyle güzel bir günde Sabah namazını eda ettik. Sonrasında da kahvaltımızı yapıyoruz. Böyle güzelliği bize yaşattıkları için Milli Eğitim Müdürümüze, Kaymakamımıza, Okul Müdürümüz ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Halkımızın bu gibi organizasyonlara ilgisi büyük oluyor. Pazarımız bu anlamda büyük bir gelişme içerisindededir. Rabbim böyle güzel günleri birlikte yaşamayı nasip etsin” dedi.


Anahtar Kelimeler:
muhammet DEMİRCİOĞL
14.12.2018 16:23:55
Böyle ımanlı dinni yaşıyan bir nessil yetıştırdığımız taktırdebu ülkenın sırtı yere değmiyecek İNŞAALAH

Ankaradan selamlarimla
14.12.2018 18:30:21
Güzel bir faaliyet. İnsAllah diğer gençlerin de katılmasıyla en az haftada bir kez olsa da sürdürülür.7

Fatma
17.12.2018 10:06:41
Tebrikler...Allah kabul etsin...

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı