Pazar'da "Vatanım Herşeyim" adlı Panel

Pazar müftülüğün den Yaz Kursu öğrencilerine program.

TEFEKKÜR 17.07.2019 20:34:57 97 0
Pazar
PAZAR-Pazar müftülüğü gençlik kordinatorluğu 15 Temmuz Kardeşlik Etkinliği kapsamında 'Vatanım Herşeyim' konulu program düzenledi.
Başkanlıkça istenen ve  ilçe müftülükleri bünyesinde oluşturulan gençlik kordinatorluklerinin öğrencilere yönelik çalışmalarının yapılması ile ilgili etkinlik geniş katılımla gerçekleşti.
Proğrama pazar kaymakamı Ayhan Terzi, Belediye Başkanı Ahmet Basa, İlçe müftüsü Şükür Küçük,Eğitimci Yazar Dursunali Taşçı ve yaz kursu öğrenciler katıldı.
Program İlçe müftülüğü gençlik koordinatörü Cemal Taşcı'nın selamlama konuşmasıyla başladı.
İlçe müftüsü Şükür Küçük yaptığı konuşmada yaz kurslarına devam eden çocukların eğitimine önem verdiklerini, eğitim esnasında en önde tuttukları konunun da ahlak eğitimi olduğunu, davranış kuralları, vatanımıza karşı görevlerimizin olduğunu, özellikle 15 Temmuz bağlamında din istismarcılarına, Allah diyerek insanları aldatanlara karşı dikkatli olmamız gerektiğini vurguladı. Ayrıca dua ve surelerin mealleriyle birlikte öğrenilmesine önem verdiklerini söyledi.
Daha sonra Eğitimci Yazar MEB Müşaviri Dursunali Taşçı, 'Vatanım Herşeyim' konulu sunumunu yaptı.
Çocuklara vatan bayrak ve bağımsızlığın önemini anlatan Taşçı, arkadaş seçiminde de çok dikkatli olunması konusunda uyarılarda bulundu.

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI