NEDİM CİHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLAND

NEDİM CİHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLAND

TEFEKKÜR 6.11.2019 07:23:14 79 0
NEDİM CİHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLAND

Hayati Akbaş

HOPA-Hopa’da bir dönem Ak Parti'den Belediye Başkanlığı yaptıktan sonra sağlık sorunları nedeniyle mütevazi yaşantısına dönen Nedim Cihan yakalandığı amansız hastalıktan kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Nedim Cihan için Hopa’da ilk cenaze töreni Belediye Binası önünde yapıldı. Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Cumhurbaşkanlığı Baş danışmanı İsrafil Kışla, Artvin Milletvekili Erkan Balta, Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Belediye Başkanı Taner Ekmekçi’nin de katıldığı törene İlçe Belediye başkanları, kurum müdürleri, siyasi parti İl ve İlçe Başkanları ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katildi.

Törende ilk önce Nedim Cihan’ın hayati anlatıldı. Daha sonra Belediye Başkanı Taner Ekmekçi bir konuşma yaptı. Ekmekçi konuşmasında “Eski Belediye Başkanımız Nedim Cihan’a Allah rahmet eylesin, Mekânı cennet olsun. 2014 yerel yönetimler seçiminde Hopa belediye başkanı seçilerek 5 yıl boyunca görev yapan değerli abimiz Nedim başkanın vefatının vermiş olduğu derin üzüntüyü yaşamaktayım.

Hizmette bulunduğu süre boyunca ilçemize katmış olduğu değerlerden dolayı şahsım ve Hopa halkı adına teşekkürlerimi sunuyorum

Güler yüzünü hastalık sürecinde de eksik etmeyen Nedim başkana Allah'tan rahmet başta kederli ailesine olmak üzere yakınlarına sevenlerine ve Hopa halkına baş sağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun” dedi.

Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat’ta konuşmasında “1 yıl birlikte çalıştığım 2014 – 2019 dönemi Hopa Belediye Başkanımız Nedim Cihan’ın Hakkın rahmetine kavuştuğunu büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Bu vesileyle Ailesine, sevenlerine ve tüm Hopa’ya başsağlığı diliyorum. Eski Belediye Başkanımız Nedim Cihan’a Allah rahmet eylesin, Mekânı cennet olsun” dedi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İsrafil Kışlada Nedim Başkan in mütevazi kişiliği ve siyasi parti ayrımı gözetmeksizin hizmet alayişinin bir sonucu olarak gönüllerde yerini aldığını ifade ederek ailesine, ve Hopa’ya başsağlığı diledi.

Buradaki tören ardından Nedim başkanın Türk Bayrağına sarılı Cenaze tabutu üzerine Hopa spor form asi da konarak omuzlar üzerine alınarak İnönü Caddesi üzerinden Merkez Camiine getirildi. Burada kardeşleri, çocuklar ve yakınları taziyeleri kabul ettiler. Kılınan cenaze namazı sonrası Nedim Cihan’ın cenazesi Çavuşlu köyünde aile mezarlığında toprağa verildi..


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı