Merhum Resul Hocanın Cenazesi Sahil Cami’nde Kılındı

Ömrünü ilimle geçiren ve "İlim Dağı" olarak nitelendirilen Resul Bölükbaş Hocaefendinin cenazesi bugün Rize’nin Pazar İlçesi Sahil Cami’nde kılınarak Tütüncüler Köyündeki aile mezarlığına defin edildi.

TEFEKKÜR 29.12.2020 10:48:38 2134 1
Merhum Resul Hocanın Cenazesi Sahil Cami’nde Kılındı

Cevahir Topaloğlu

Ömrünü ilimle geçiren ve 'İlim Dağı' olarak nitelendirilen Resul Bölükbaş Hocaefendinin cenazesi bugün Rize’nin Pazar İlçesi Sahil Cami’nde kılınarak,Tütüncüler Köyündeki aile mezarlığına defin edildi.

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedavisi gördüğü Recep Tayip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde vefat eden Merhum Resul Bölükbaş’ın Pazar Sahil Cami’nde Koronavirüs Tedbirlerinin uygulandığı ve Cübbeli Ahmet Hocanın duasını yaparak namazını kıldırdığı cenaze merasimine, Ak Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, Pazar Belediye Başkanı Dr.Ahmet Basa, Rize İl Müftüsü Naci Çakmakçı, Eğitim Merkezi Müdürü Seyit Badır, İlçe Emniyet Müdürü Mesud Demirdaş,İlçe Müftüsü Şükür Küçük, Cübbeli Ahmet Hoca, İstanbul İsmailağa Cami İmamı Salih Topçu, Yakup Kabalak, hoca efendinin yetiştirdiği talebeleri, diğer ile ve ilçelerden gelen kalabalık bir cemaat topluluğu katıldı.

Kılınan cenaze namazından sonra merhum Resul Bölükbaş’ın cenazesi Tütüncüler köyündeki aile mezarlığına defn edildi.

​​​​​​

​​​​​​


Anahtar Kelimeler:
Abdullah
29.12.2020 12:57:30
Öncelikle Allah rahmet eylesin fakat vakalar bu kadar arttığı dönemde sosyal mesafenin hiçe sayılmasına, kalabalığa üzüldüm. İnsanlar biraz bilinçli davransın artık lütfen

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı