MERHUM NİHAT METE: MAZARI BAŞINDA ANILDI

Rize Muhtarlar Federasyonu başkanı Tuncay Maşalacı ve beraberindekiler Merhum Nihat Mete’nin kabrini ziyaret ederek dua ettiler.

TEFEKKÜR 19.06.2020 15:45:10 52 0
MERHUM NİHAT METE: MAZARI BAŞINDA ANILDI

CEVAHİR TOPALOĞLU

RİZE-Rize Muhtarlar Federasyonu başkanı Tuncay Maşalacı ve beraberindekiler Merhum Nihat Mete’nin kabrini ziyaret ederek Kur'anı Kerim okundu ve ardından dua ettiler.

Maşalacı “Rize'nin duayenlerinden, hem siyasetiyle hem de hizmeti ile İlimize nefes olan, bugün fabrikalar da ve diğer alanlarda çalışan ve çalışıp emekli olanların birçoğunda destek ve emeği olan Nihat Mete’nin kabrini ziyaret ettik dedi.

İyidere Belediye Başkanı ve ayrıca Nihat Mete'nin yeğeni Saffet Mete’nin de bulunduğu ziyarette dualar edildi, geçmişte herkesin hatıralarında yeri olan Nihat Mete anılarak yad edildi.

Maşalacı, Rabbim Nihat METE ruhlu insanlarımızı çoğaltsın, memleketine Nihat METE gözüyle bakabilen nice devlet büyüklerimiz nasip olsun. Merhuma bir kere daha Allah'tan rahmet diliyoruz. Ruhu şad olsun” diye konuştu.

Maşalacı, İlgi ve alakalarından dolayı İyidere Belediye Başkanı Saffet METE'ye  teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı