KORONAVİRÜS’TEN BİR ÖLÜM DAHA!

Ankara Gölbaşı’ndan Artvin’in Ardanuç ilçesine gelen koronavirüs vakası sayılan entübe durumundaki 63 yaşındaki vatandaş yoğun bakım ünitesinde vefat etti.

TEFEKKÜR 25.06.2020 10:05:17 10 0
KORONAVİRÜS’TEN BİR ÖLÜM DAHA!

Hayati Akbaş

ARTVİN-Ankara Gölbaşı’ndan Artvin’in Ardanuç ilçesine gelen koronavirüs vakası sayılan entübe durumundaki 63 yaşındaki vatandaş yoğun bakım ünitesinde vefat etti.

Artvin’de koronavirüs vakaları pandemi hastanesi olarak ilan erilen Artvin Devlet Hastanesinde tedavi görmeye devam ediyor.

Koronavirüs test sonuçları negatif çakmasına rağmen entübe hastası olarak tedavi gören 63 yaşındaki vatandaş, yoğun bakımda hayatını kaybetti. Geçtiğimiz günlerde eşinin koronavirüs test sonucu pozitif çıkmış ve kadının tedavisine Artvin Devlet Hastanesi’nde başlanılmıştı.

Hayatını kaybeden hastasının eşi taburcu olarak eski sağlığına kavuştu.

Artvin’de koronavirüsten hayatını kaybeden kişi sayısı ölüm sebebi koronavirüs olarak belirtilen 63 yaşındaki vatandaşın hayatını kaybetmesi ile birlikte 6’ya yükseldi.

HOPA’DA BİR POZİTİF VAKA

Hopa’da bir Türk TIR şoförünün testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Hopa’dan Transit geçen ve Sarp Sınır kapısında TIR kuyruğunda beklediği öğrenilen Şoförün Gürcistan tarafına geçerken testinin pozitif çıktığı ve Türkiye tarafına geri gönderildiği ve buradan da Hopa Devlet Hastanesine kaldırıldığı öğrenildi.

TIR Şoförünün Hopa’lı olmadığı, Pandemi hastanesi ilan edilen Artvin Devlet Hastanesine sevk edilmesi bekleniyor.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı