“Kardeş Cami” Projesi ile Pazar Sahil Cami çiçek açtı.

Pazar Fen Lisesi idarecileri ve Din Kültürü Öğretmeni tarafından başlatılan “Kardeş Cami” Projesinin ilk günü Cuma sabahı Pazar Sahil Camiin de gönüllü katılmak isteyen erkek ve kız öğrenciler ile başladı.

TEFEKKÜR 23.02.2018 07:50:32 234 2
“Kardeş Cami” Projesi ile Pazar Sahil Cami çiçek açtı.

Rize'nin Pazar İlçesinde Pazar Fen Lisesi Din Kültürü Öğretmeni tarafından başlatılan Kardeş Cami projesi ile okulda eğitim ve öğretim gören gençlerin bir nebze de olsun manevi hayatlarına katkıda bulunmak amaçlanmaktadır.Sadece gönüllü öğrencilerin katıldığı proje Cuma Sabahı Pazar Sahil Cami'nde başladı

Konu ile ilgili yapılan açıklamada; Pazar Fen Lisesi Din Kültürü Öğretmeni tarafından başlatılan ve Okul idaresi tarafından da kabul edilen “Kardeş Cami” Projesi kapsamında Cuma günü Sabah namazında başlama kararı aldık. Bu proje ile Okulda eğitim ve öğretim gören öğrencilere az da olsa maneviyatlarını yaşatmak amaçlanmaktadır. Öğrencilerimizden sadece istekli olanlar bu projeye katılıyorlar. Hiçbir zorlama söz konusu değildir. Gönüllü öğrencilerden oluşuyor. İlk gün Yaklaşık 50 Erkek öğrencimiz ve kızlarımız ile ilk olarak Pazar Sahil Caminde Cuma namazında bir araya geldik. Umuyorum bundan sonra sayımız daha da artacaktır. Bu desteği veren idarecilerimize teşekkür ediyoruz” denildi.


Anahtar Kelimeler:
pazarlee53
23.02.2018 08:25:40
yakışır kardeşime

pazarlee53
23.02.2018 08:26:22
yakışır kardeşime

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI