HOPA’DA GAZİLER DERNEĞİNDEN İFTAR YEMEĞİ

HOPA’DA GAZİLER DERNEĞİNDEN İFTAR YEMEĞİ

TEFEKKÜR 1.06.2019 17:19:19 21 0
HOPA’DA GAZİLER DERNEĞİNDEN İFTAR YEMEĞİ

Hayati Akbaş

HOPA-Hopa’da Ramazanın son günlerinde bir iftar yemeği de Hopa Muharip Gaziler Derneği tarafından verildi.

Hopa’da iftar yemeği öncesi Merkez Camiinde şehitler için mevlidi-i Şerif okunması ardından Cami önünde açık havada İlçe Protokolü ve vatandaşlara iftar yemeği verildi. Yaklaşık 1.500 kişinin katıldığı İftar yemeğine Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Cumhuriyet Savcısı Erkan Çörek, TSO Başkanı Osman Akyürek, Kurum müdürler, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldılar.

Hopa Muharip Gaziler Derneği Başkanı Şükrü Akbıyık “Şehit yakınları, Gaziler ve Gazi yakınları olarak dernek yönetim kurulunun aldığı bir karar doğrultusunda iftar yemeği verelim dedik. İftar yemeğimize katıldığınız için hepinize Dernek yönetim kurulumuz adına teşekkür ederiz. Afiyet olsun” dedi.

Oldukça yoğun katılımın gösterildiği iftar yemeğinde her masada da gündem Gaziler Derneğinin ve başkan Şükrü Akbıyık’ın son dönemlerde gösterdiği çalışma performansı oldu. Yemek sonrası Kaymakam Canpolat ve Belediye Başkanı Ekmekçi Dernek Başkanı Şükrü Akbıyık’a böyle bir organizasyonu başarı ile gerçekleştirdiği için teşekkür ettiler.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI