HATUNİYE CAMİİ'NDE İFTAR

HATUNİYE CAMİİ'NDE İFTAR

TEFEKKÜR 14.06.2018 08:02:31 33 0
HATUNİYE CAMİİ

PAZAR-Pazar İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortak projesi olan ' Mabetten mektebe mektepten mabede bir yol vardır' kapsamında sınıflarında cami temsilcisi seçilen öğrencilere bir takım hediyeler ve cami temsil kimlik kartı takdim edildi. Sonunda da camide iftar yemeği verildi.

Programla ilgili İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Halil Çelik şu bilgileri verdi. “Proje kapsamında camimizle irtibatlı üç okulumuz olan İmam Hatip Ortaokulu, Ahmet Tahtakılıç Ortaokulu ve Ahmet Mesut Yılmaz İlkokulu'nda sınıflarında cami temsilcisi seçilen öğrencilerimize aileleri ile birlikte camimize davet edilip öğrencilerimize Cami temsil kimlik kartı ve hediye takdim ettik. Velilerimizi proje hakkında bilgilendirdik. Ve önümüzdeki hafta velilerimizle genel bir toplantı yapıp 'Cami Aile Birliği' kurulacağını duyurduk dedi.

Çelik, “Programa iştirak eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük beye, İmam Hatip Ortaokulu müdürü Sefer Yazıcı ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Bayram Ali Kalyoncu beylere, Ahmet Tahtakılıç Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Emin Aslıbayoğlu beye ve Ahmet Mesut Yılmaz İlkokulu müdür yardımcısı Süleyman Pınarbaş beye ve velilere programa katılımlarından dolayı teşekkür etti”.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı