Güneysu Handüzü Yaylasında Kur’an Ziyafeti

Güneysu Handüzü Yaylasında Kur’an Ziyafeti

TEFEKKÜR 6.08.2019 09:41:11 37 0
Güneysu Handüzü Yaylasında Kur’an Ziyafeti

Cevahir Topaloğlu

Rize-Güneysu Handüzü Yaylasında Kur’an Ziyafeti

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve geleneksel hale gelen “Yaylalarımızda Kur’an Ziyafeti” programları devam ediyor.

Bu yıl 5 yaylamızda yapılması planlanan programların ikincisi olan program Handüzü Yaylamızda 03 Ağustos 2019 cumartesi günü gerçekleştirildi.

Programa İl Müftü Yardımcılarımız Naci Çakmakçı ve Abdullah Köseoğlu, Belediye Başkanımız Rıfat özer, İlçe Müftüsü abdulkerim çelik, ilçemizde görev yapan din görevlilerimiz, yayla sakinleri ve Kur’an sevdalıları katıldı. İlçe Müftüsü abulkerim çelik hocamızın açılış konuşması ve İl Müftü Vekili Naci Çakmakçı hocamızın teşekkür konuşmasıyla başlayan programda;

Kur’an’ı sesleriyle, seslerini de Kur’an’la süsleyen Müftü Yusuf Karali Dini Yüksek İhtisas Merkezi Aşere kursiyerleri, okudukları Kur’an-ı Kerim ve ilahilerle Handüzü yaylasını şenlendirdiler. Ecdat yadigârı, şüheda diyarı Handüzü yaylasında, 15 Temmuz’da ülkemizde hain odaklarca gerçekleştirilen darbe girişiminde şehit düşen kardeşlerimiz ve tüm şehitlerimiz için Hemşin ilçe müftüsü ümmet durmuş tarafından dua edildi. Program sonunda vatandaşlara İlçe Müftülüğümüz tarafından ikramda bulunuldu. Yöre sakinleri programdan duydukları memnuniyeti ifade ettiler.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı