Eski Valisinin Anne Acısı!

İçişleri Bakanlığı Müşteşarı Seyfullah Hacımüftüoğlu`nun annesi Fatma Hacımüftüoğlu bu gece 01.00 sularında hayatını kaybetti.

TEFEKKÜR 28.09.2013 15:19:19 12 0
Eski Valisinin Anne Acısı!



Rize Eski valisi , İçişleri Bakanlığı Müşteşarı Seyfullah Hacımüftüoğlu`nun ve Erzurum Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Nasrullah Hacımüftüoğlu`nun annesi Fatma Hacımüftüoğlu bu gece 01.00 sularında hayatını kaybetti.

Merhume Hacımüftüoğlu için bugün Ankara Diyanet Camii’nde tören düzenlenecek daha sonra Trabzon’a gönderilecek olan cenaze Pazar günü Öğle Namazına müteakiben Çaykara ilçesi Karaçam Beldesi’nde kılınacak cenaze namazının ardından aynı yerdeki aile kabristanlığına defnedilecek.

kaçkar53.Com ailesi olarak, merhumeye ALLAH`tan Rahmet , Hacımüftüoğlu ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.


Vali Çakır’dan başsağlığı mesajı…

Rize Valisi Nurullah Çakır, hayatını kaybeden merhume Fatma Hacımüftüoğlu için bir başsağlığı mesajı yayınladı. Vali Çakır, mesajında; Önceki dönem Rize Valimiz, meslek büyüğümüz ve İçişleri Bakanlığı Müsteşarımız Sayın Seyfullah Hacımütüoğlu’nun kıymetli validelerinin vefatı hepimizi derinden üzmüştür. Merhumeye Allah’tan Rahmet, Sayın Müsteşarımız ve kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.


 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI