Emniyet ve Jandarmaya İftar yemeği verdi.

Rize ili Ardeşen ilçesinden iş kadını Ayşe Er, Ramazan ayı münasebetiyle Kendi hazırlattığı iftar yemeklerini Emniyet ve Jandarma personeline servis yaptı.

TEFEKKÜR 2.05.2020 11:29:39 67 1
Emniyet ve Jandarmaya İftar yemeği verdi.

ARDEŞEN-Rize ili Ardeşen ilçesinden iş kadını Ayşe Er, Ramazan ayı münasebetiyle Kendi hazırlattığı iftar yemeklerini Emniyet ve Jandarma personeline servis yaptı.

Ramazan ayında İftar yardımlarında kendisine maddi destek verenlere teşekkür eden Ayşe Er, “Yardımlaşma ve dayanışma ayı olan bu mübarek Ramazan ayında kurumların dışında, yaklaşık 350 ihtiyaç sahibi kişiye iftar yemeğini bizzat evlerine servis yaparak verdim. Dedi.

Ardeşenli işkadını Ayşe Er, Ramazan ayında yapmış olduğu çalışmalar hakkında şu bilgilere yer verdi:

“Kutsal Vatan topraklarımızın dört bir yanını büyük bir özveri ile korumaya çalışan Emniyet teşkilatımızın ve Jandarma ekibimizin değerli çalışanlarında da, bir nebze katkımız olsun düşüncesiyle iftar yemeği verdim. Bu yardımların dağıtımının 2.ci gününde bize eşlik eden,Aron İnşaat sahibi Murat Gül ve  Ardeşen Kaymakamının değerli eşi Nagihan Alibeyoğlu’na da teşekkür ediyorum. Ramazan ayın süresince bu ve buna benzer çalışmalarımız devam edecektir”


Anahtar Kelimeler:
Gönül
3.05.2020 03:05:16
Tebrik ediyorum bayan arkadaşımızı çok güzel bir davranışta bulunduğu için,bizimkilerde iyice okusunlar siyasi baskıyla başarıya giden yolları kendi emelleri ve çıkarları için evde oturmaya mecbur bıraktıkları(kepenk kapattırdıklar) bayan esnaflarımızı ve şimdilerde kendilerinin bile giremedikleri pasajlarımızı...hayırlı Uğurlu olsun güle güle kullansınlar emeği geçenler..

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı