Dernek teklif etti. Başkan Basa Uygulamayı başlattı.

Dernek teklif etti. Başkan Basa Uygulamayı başlattı.

TEFEKKÜR 15.02.2020 15:24:07 33 0
Dernek teklif etti. Başkan Basa Uygulamayı başlattı.

PAZAR-Pazar Camileri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Kasım Okumuş Yeni Uygulama için Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa ’ya teşekkür etti.

Rize ilinden sonra ilk kez 2014 yılında ilçeler arasında Pazar’da uygulanmaya geçen Cenaze hizmetlerinin Yıkama-Kefenleme ve Defin işlemleri Pazar Belediyesi tarafından yapılması kararlaştırılmış ve bu uygulama 6 yıldır aralıksız devam ediyor.

Dernek başkanı Kasım Okumuş, Mezar Kazma işinin de dernekten alınarak Pazar Belediyesi tarafından karşılanması amacıyla hazırlamış olduğu Protokolü Pazar Belediye Başkanıyla görüştü.

Okumuş, Pazar Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa ile yaptığı görüşme sonucunda mutabakata varılarak 15.02.2020 Cumartesi tarihi itibarıyla Cenaze hizmetlerine Mezar Kazma işleri de dahil edilerek tüm işlemler Pazar Belediyesi tarafından ücretsiz karşılanacağı karara bağlandı.

Dernek Başkanı Okumuş, ”Pazar Belediye Başkanımız Dr. Ahmet Basa ve ilçemizde mezar kazma işlerini yürüten arkadaşlarımızla birlikte hazırlamış olduğumuz protokol gereğince daha önce 2014 yılında başlayan uygulamanın aynen devam ederek, bundan böyle vatandaşlardan Mezar Kazma-Defin-yıkama- için ücret talep edilmeyeceği kararı alındı. Belediye Başkanımıza göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI