Dereceye girene Bisiklet hediye etti!

Gençlik Derneği Başkanı Vatan Karakaş'tan örnek davranış

TEFEKKÜR 4.09.2013 21:12:12 14 0
Dereceye girene Bisiklet hediye etti!


İlçe’nin Şairlar Mahallesi’nde bulunan Derebirlik Camii’nde kuran kursunu başarı ile bitirenlere bisiklet hediye edildi.

Çayeli Gençlik Derneğinin Gençlik bilgi ve gelişim destek programı çerçevesinde her yaz Camilerde uygulanan yaz kuran kurslarında, kursiyerlerin kurslara devamlılığını sağlamak ve motivasyonu arttırmak amacıyla yapılan uygulama sona erdi. Uygulanan program neticesinde dereceye giren kursiyerlere ailelerinde katılımı ile ödülleri verildi.
Konu hakkında bilgi veren Çayeli Gençlik Derneği Başkanı Vatan Karakaş, ”Okulların tatile girmesinin hemen akabinde başlayan camilerdeki kuran kurslarımızda gençlerin katılım ve devam eksikliği gözlemledik. Bu sorunu olumlu yöne çevirebilmek içinde bu uygulamayı pilot olarak tek bir camimizde başlattık. Camimizde görevli imamımız ile sürekli bilgi akışı içerinde olumlu neticeler almaya başladık. Kursiyerlerin devamlı olarak camiye gelişi ve derslere katılımın artması hem camideki eğitmenlerimizin de moralini arttıran bir durum oldu. Aldığımız bu olumlu tepkiler bizi seneye çok önceden ve daha kapsamlı bir çalışmaya yapmaya teşvik etti. Bu anlamda dereceye giren kursiyerlerimi tekrar tebrik ediyor hayatlarında başarılar diliyorum.” dedi.


 (zaman53)

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI