Cami-Gençlik buluşması Pazar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle devam etti.

Cami-Gençlik buluşması Pazar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle devam etti.

TEFEKKÜR 4.01.2019 08:41:08 288 0
Cami-Gençlik buluşması Pazar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle devam etti.

PAZAR-Diyanet İşleri Başkanlığı'nca başlatılan Cami-Gençlik Buluşması etkinlikleri kapsamında, Cuma sabah namazında Pazar Sahil Camindeki Cami-Gençlik Buluşması Etkinliğine Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, Pazar Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa, Pazar İlçe Müftüsü Şükür Küçük, Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ekrem Kılıç, Pazar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür ve öğretmenleri, öğrenciler ve cami cemaati katıldı.

Pazar Sahil Cami’nde gerçekleştirilen Cami-Gençlik buluşmasına gençler ilgi gösterdi. Öğretmenleriyle camiye gelen öğrenciler sabah namazında camiyi şenlendirdi. Müftü Küçük, Namaz öncesi Gençliğe Hitap Etti, ardından Cami-Gençlik buluşmaları kapsamında aynı amaca hizmet eden, kalpleri beraber atan genç ve yaşlı cemaat sabah namazını İlçe Müftüsü Şükür Küçük ’ün arakasında kıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ve tesbihatın yapıldığı buluşmada, dualar edildi. Müftü Küçük, namaz sonrası cemaatle sohbet etti. Gençliğe hitap eden İlçe Müftüsü Şükür Küçük; genç sahabelerine hayatından ve tarih sahnesine adını yazdıran genç devlet adamları ile komutanların, iman ve tarih sahnesindeki yerlerinden bahsetti. Yapılan dualardan sonra hep birlikte Sahil Cami görevlilerince hazırlanan kahvaltı yapıldı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI