Bu Proje Pazar’da takdirle karşılandı

Bu Proje Pazar’da takdirle karşılandı

TEFEKKÜR 23.05.2018 10:38:18 10 1
Bu Proje Pazar’da takdirle karşılandı

PAZAR-Pazar İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa yürüttüğü “Mabetten mektebe mektepten mabede bir yol vardır” projesi toplumun her kesiminden büyük bir teveccüh gördü ve takdirle karşılandı.

Proje ile ilgili İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Uzman İmam Hatip Halil Çelik şu bilgileri verdi: “Okullarımızdan sorumlu öğretmenlerimizle birlikte Okul idarecilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize toplantılar düzenleyerek proje ile ilgili detaylı bilgiler verildi ve destekleri talep edildi. Din görevlileri tarafından sınıf, sınıf veya bölüm, bölüm öğrencilerimize proje tanıtımı yapılıp “Cami nedir İmam kimdir” söyleşisi yapıldı. Ardından sınıflarımızda camii temsil edecek başkan ve yardımcıları seçimle tespit edildi.

Bu aşamadan sonra her cami irtibatlı olduğu okulda seçilen öğrenci ve velileriyle yakinen tanışılıp sınıf başkanlarına cami temsil kartı verilecektir. Eğer imkânlar el verirse cami temsilcileriyle bir gezi programı düzenleyerek bu sene ki hedeflerimize ulaşmış olacağız.” dedi.


Anahtar Kelimeler:
ÖmerÖzsoy
24.05.2018 01:38:04
Derdi olanlar el atarsa mazeret üretmeden sahip çıkarsa elbet yarın bugünden daha güzel olacak. Tebrik ediyorum kardeşlerimi.

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı