BİYOLOJİ PROFESÖRÜ AÇIKLADI...

Namaz'ın Bilinmeyen Mucizeleri.

TEFEKKÜR 10.12.2013 08:24:24 12 0
BİYOLOJİ PROFESÖRÜ AÇIKLADI...




Mısır’ın başkenti Kahire’de bulunan Ulusal Işın Teknolojisi Merkezi’nde yapılan bir bilimsel araştırmaya göre, secde etmenin insanı kanserden korumaya vesile olduğu ortaya çıkardı. Işın Teknolojisi Merkezi Bölümü Başkanı Biyoloji profesörü Muhammed Ziyaeddin Hamid, bu çağda insanların her yönden elektromanyetik dalgalara maruz kaldığını ve vücutta biriken bu yükün mutlaka dışarı atılması gerektiğini ifade etti.

HASTALIKLARA ŞİFA
 
Araştırmalara göre, vücutta biriken elektromanyetik yükün Allah'a secde ile dışarı boşaltıldığının belirlendiğini dile getiren Ziyaeddinü, secde halinde olan bir insanın yedi organının yerle temas etmesinin boşaltımı hızlandırdığını ve bunun yorgunluk ve bazı hastalıklara iyi geldiğini dile getirdi.

SECDEDEKİ SIR

Elektrik yükünün vücuttan sağlıklı bir şekilde atılması için secde anında kıbleye dönmek gerektiğini gösterdiğini ifade eden Ziyaeddin, Kabe’nin yeryüzünün merkezi olduğunu ve yeryüzünün merkezine doğru yönelmenin vücuttaki elektrik yükünü dışarı atmak için en uygun pozisyon olduğunu söyledi.

BEŞ VAKİT NAMAZIN FAYDALARI

Beş vakit farz namazın vücuttaki elektrik yükünün dışarı atılması için yeterli olduğunu belirten Ziyaeddin, Uyku sırasında vücutta oluşan unsurların sabah namazıyla dışarı atıldığını ve insanın güne sağlıklı ve canlı bir şekilde başladığını dile getirdi.

Öğle, ikindi ve akşam namazlarının günün yorgunluğunun ve stresinin azalmasına vesile olduğunu ve insana psikolojik bir rahatlama sağlanmasına vesile olduğunu söyleyen Profesör Ziyaeddin, yatsı namazıyla gün boyu vücutta oluşan yükün geri kalanının dışarı atıldığını ve insanın rahat bir şekilde uykuya dalmasa  vesile olduğunu belirtti.
Risale Ajans  

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı