Başbakan, Said Nursi belgeseli için konuştu

Başbakan Erdoğan'ın önceki gün çekimlerine katıldığı 4 bölümlük belgesel porgramlarının içeriği belli oldu

TEFEKKÜR 9.05.2014 11:11:47 8 0
Başbakan, Said Nursi belgeseli için konuştu
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın önceki gün 4 saat vaktini ayırdığı belgesel çekimlerinde çok önemli mesajlar verdiği ortayı çıktı. Erdoğan'ın siyasi hayatının önemli dönemeçlerinin anlatıldığı belgesellerden biri de Said Nursi'nin hayatı ve düşünceleriyle ilgili olduğu öğrenildi.

CNN ve TRT için çekimleri yapılan 4 bölümlük belgesel çekimleri İstanbul Atatürk Havalimanı’nda yapıldı. Yapımcılığını Elmas Medya'nın yürüttüğü belgesel çekimleri sırasında Başbakan Erdoğan tarihi açıklamalarda bulundu.

Atatürk Havalimanı’nın VIP salonunda yaklaşık 3,5 saat süren belgesel çekimlerinin TRT’de yayınlanmakta olan ve önemli olayların 24 saat öncesini ekranlara taşıyan 24 (-) Eksi programı için yapıldı.

Başbakan Erdoğan’ın katıldığı çekimler 3 farklı bölüm halinde yayınlanacak; İstanbul Belediye Başkanı seçimlerinin bir gün öncesi, hakkında verilen hapis cezasının ardından Pınarhisar'da cezaevine girmeden 24 saat öncesi ve AK Partinin 2002'de kazandığı tarihi seçimin son gününü konu alan çekimlerde Erdoğan çok önemli mesajlar verdi.

Çekimler sırasında ayrıca Bediüzzaman Said Nursi belgeseli için de Başbakan’ın görüşlerini içeren bir bölüm kaydı yapıldı. Ahmet Hamdi Özsaraç'ın koordine ettiği çekimlerin yayın tarihi henüz belli değil.

İyigünler 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı