Bakan Kurum: Pazar İlçesinde

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 15 Temmuz şehidi Pazarlı Erhan Dural'ın ilçeye bağlı Ortaırmak Köyündeki kabrini ziyaret etti.

TEFEKKÜR 16.07.2020 09:24:00 34 0
Bakan Kurum: Pazar İlçesinde

Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat KURUM, Vali Kemal ÇEBER, Gençlik ve Spor eski Bakanı ve Rize Milletvekili Osman Aşkın BAK, Rize Milletvekili Muhammet AVCI, Kaymakam Ayhan TERZİ ve Rize Belediye Başkanı Rahmi METİN ile birlikte 15 Temmuz şehidi Pazarlı Erhan Dural'ın ilçeye bağlı Ortaırmak Köyündeki kabrini ziyaret etti.

Rize'deki sel bölgesindeki incelemeler için gelen Bakan Kurum, Pazar ilçesinde Ortaırmak köyüne giderek 15 Temmuz şehidi Erhan Dural'ın ailesi ve yakınlarıyla bir araya geldi. Aileye baş sağlığı dileyen Bakan Kurum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını getirdiğini söyledi.

KURUM ve beraberindekiler,15 Temmuz 2016'da hain darbe kalkışması sırasında Ankara'da hayatını kaybeden Erhan Dural’ın kabri ziyaretinde, Kur'an-ı Kerim tilavetinin yanı sıra, babası Kazım DURAL' a Kuran - ı Kerim ve Türk bayrağı takdim etti.dualar da okundu.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı