ARHAVİ’DE GÖZYAŞI SEL OLDU

CHP NİN ESKİ YÖNETİM KURULU ÜYESİ REMZİ GÜLŞEN KALP KRİZİ SONUCU YAŞAMINI YİTİRDİ

TEFEKKÜR 6.07.2021 11:11:01 17 0
ARHAVİ’DE GÖZYAŞI SEL OLDU

Hayati Akbaş

ARHAVİ-Arhavi CHP eski yönetim kurulu üyesi Remzi Gülşen geçirdiği kalp krizi sonucu Arhavi Devlet Hastanesine kaldırıldı. Gülşen’e burada yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı.

Arhavi de her kesim tarafından sevilen, sayılan hayat dolu bir insan olan Remzi Gülşen 59 yaşında hayata veda etti CHP de yaklaşık 20 yıla yakın yönetim kurulunda görev alan Gülşen evli 2 çocuk babası idi. Ani ölümü ilçede ve CHP’de büyük üzüntü yarattı.

Arhavi yeni camide kılınan cenaze törenine katılan sevenleri Gülşen’i son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Arhavi’de her kesim tarafından sevilip sayılan Remzi Gülşen’in cenaze törenine Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Eski Artvin Milletvekili Yüksel Çorbacıoğlu, CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biber, Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, İlçe Başkanları ve ilçe yöneticileri ile birlikte Siyasi parti il ve İlçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, partililer, ailesi ve kalabalık bir vatandaş katıldı.

Remzi Gülşen’in cenazesi kılınan cenaze namazı ardından Ulaş Köyü aile mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı