ARDEŞEN'DE MUHABBET GECELERİ

Ünlü Şair Dursun Ali Erzincanlı Ardeşen'de katıldığı etkinlikte unutulmaz bir gece yaşattı

TEFEKKÜR 6.01.2014 13:50:50 26 0
ARDEŞEN

Gökkuşağı Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin katkılarıyla Ser Organizasyon ve Semerkant Ardeşen Temsilciliği tarafından Rize’nin Ardeşen ilçesinde Aile ve Gençlik konulu Muhabbet Geceleri programı yapıldı.

 

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ardeşen Meslek Yüksek Okulu Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen programı izlemeye Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş, Rize İl Genel Meclis Başkanı ve AK Parti Ardeşen Belediye Başkan Adayı Hakan Gültekin, Ardeşen Belediye Başkan Yardımcısı ve AK Parti Ardeşen Belediye Başkan Adayı Mehmet Yerebakan, Ardeşen İlçe Müftüsü Yaşar Zengin ve yaklaşık 3 bin dolayında vatandaş geldi.

 

Ardeşen Gökkuşağı Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Bora Kabaoğlu Gelişim TV Haber ekibine yaptığı açıklamada programa katılan kıymetli seyircilere, katkılarından dolayı Ser Organizasyona ve destekleyici firmalara teşekkür etti. Kabaoğlu, toplumun birlik ve beraberliğini, moral ve motivasyonunu diri tutan diğer kültür faaliyetlerinin önemini vurguladı.

 

Mikail Şimşek’in sunumuyla gerçekleştirilen programın ilk bölümünde Sanatçı Veysel Çelikdemir tarafından Semerkant’tan Anadolu’ya teması üzerinde kumdan Sanat gösterisi yapıldı. Büyük beğeniyle izlenen bu gösterinin ardından Bayram Büyükoruç ilahileriyle sahne aldı.

 

Büyükoruç’un ardından beklenen an geldi ve Şair Dursun Ali Erzincanlı programa gelen binlerce kişinin yoğun ilgisi ve alkışlarıyla sahne aldı. Erzincanlı şiir ve naatleriyle gelen misafirlere unutulmaz bir gece yaşattı.

  

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı