AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal’ın Kayınpederi Son Yolculuğuna Uğurlandı

Dün hayatını kaybeden AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal’ın kayınpederi Mehmet Çemberci, bugün kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi

TEFEKKÜR 14.05.2016 15:53:46 102 0
AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal’ın Kayınpederi Son Yolculuğuna Uğurlandı
Merhum Mehmet Çemberci’nin cenaze namazı Rize sahil Camisinde Öğle namazına müteakip kılındı. Cenaze namazı öncesinde ve sonrasında Milletvekili Hasan Karal ve aile yakınları taziyeleri kabul ettiler.

Cenaze Namazına AK Parti Rize Milletvekili Hikmet Ayar, AK Parti Rize Eski Milletvekilleri; Ali Bayramoğlu ve İlyas Çakır, AK Parti İl yönetim kurulu üyeleri, Rize Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Hakan Yağız, Rize Belediye Başkan Vekili Sultan Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, ilçe ve belde belediye başkanları Sivil toplum kuruluş başkanları, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. AK Parti Rize İl başkanı Muhammed Avcı ise il dışında olduğu için cenaze törenine katılamadı.

Kılınan cenaze namazının ardından İl Müftüsü İsmail Yalçın tarafından helallik alınması ve duada bulunulması sonrası Merhum Çemberci’nin naşı defnedilmek üzere Çamlıbel Mahallesindeki aile kabristanlığına götürüldü.
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI