Ak Parti İftar'da eski ile yenileri buluşturdu

AK Parti Rize İl Başkanlığı Tarafından Bu Yılki Ramazan Ayının İlk İftarında Düzenlenen İftar Programıyla Birlikte AK Parti’de 12 Yıl Boyunca Geçmişten Günümüze Görev Almış Herkes Bir Araya Geldi

TEFEKKÜR 29.06.2014 10:01:33 121 0
Ak Parti İftar
AK Parti Rize İl başkanlığı tarafından seçkin düğün salonunda düzenlenen iftar programına AK Parti Rize milletvekilleri Hasan Karal, Nusret Bayraktar, Rize belediye başkanı Reşat Kasap, il yönetim kurulu üyeleri, İl genel meclis başkanı Muhamed Avcı, kadın kolları gençlik kolları, merkez ilçe teşkilatı belediye başkanları il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, eski belediye başkanları ve 12  yıl boyunca AK partide görev almış herkes katıldı.

İftar programın açılış konuşmasını yapan il Başkanı Hikmet Ayar programa katılımlarından dolayı bütün katılanlara teşekkür ederek, “Kuruluşundan Bugüne kadar patimizde görev yapmış olan ve halen görev yapmakta olan kardeşlerim öncelikle davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşkilatı m adına teşekkür ediyorum. Her ramazan iftar programı yapmaktayız ama bu ramazan bir farklılık yaparak ramazanın ilk gününde bir araya gelelim istedik ve çok da güzel oldu.  
Bugün burada il yönetim kurlumuzu var. İl kadın kolumuz, il genlik kollarımız,  merkez ilçe teşkilatımız, belediye başkanlarımız il genel meclis üyelerimiz, belediye meclis üyelerimiz var. Partimizin kuruluşundan buyana il yönetimimizde görev almış çok değerli kardeşlerimiz var. Dolayısıyla 12 yıldan buyana var olan aile bir araya gelmiş durumda. Bu çok güzel bir tablo.” İfadelerini kullandı    

Ramazan ayının ilk iftar sofrasında AK Parti Rize ailesiyle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren AK Parti Rize milletvekili Nusret Bayraktar ise, “ Bize bu mutluluğu yaşattığı için Allaha hamd ediyorum. İnşallah Ramazanın bereketine ve ramazanın maksadına uygun olarak ülkemizde ve dünyada mazlum ve Müslüman ülkelerin üzerine oynanan oyunlar bu vesile ile ters teper.
Ülkemiz ve dünya üzerindeki oyunları biliyorsunuz. Şu anda güncel olan en önemli konu 30 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk kez halkın oyuyla seçilecek olan cumhurbaşkanı seçimleridir. Allah nasip ederse Salı günü cumhurbaşkanı adayımızı açıklamış olacağız. Bu arada bize düşen görev teşkilatlarımızla birlikte oynanan oyunlara ve tuzaklara düşmeden çalışmalarımızı sürdürmektir.   İngiltere, İsrail, Amerika ve dış dünya ülkelerini organize ettikleri ve paralel yapı ile birlikte senaryolarını kurdukları bir dönemdeyiz.  Nasılsa AK Parti’nin yüzde 50-55 oyu vardır dememden oyumuzu kullanmalıyız.” dedi

Son olarak konuşan Hasan Karal ise şunları söyledi; “Allah tuttuğumuz oruçları kabul eylesin, cenabı hak bizleri ramazan ulaştırdı. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde huzurlu, kansız, üzüntüsüz, gözyaşı olmaksızın bir ramazanı tüm İslam âlemine nasip eylesin.

Dünyada kanın aktığı tek bölge İslam dünyasıdır. İslam dünyasındaki kan islamın düşmanları tarafından açılan ateşlerle veya top tüfeklerle beraber Müslüman müslümanın kanını akıtıyor. Bu kadar acı olayların yaşandığı bir coğrafyadayız. Müslümanların birlik ve beraberliğe ihtiyaçları vardır. Bir bucuk milyarlık İslam dünyansın tek vücut olamaya ihtiyacı ve mecburiyeti  var.

İslam dünyasının büyük bir aşkla ve sevgiyle ümit beslediği, dünyada gittiği her yerde tüm Müslümanların sorunlarını ifade eden ve dünyaya hak ve adalet dersi veren liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a  sahip çıkacağız. Önümüzdeki günlerde adayımız açıklanacak. Bu zamana kadar 12 yıldan beri bizim eksiklerimizi, hatalarımızı, problemlerimizi Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan meydanlara çıkarak örttü ve kapattı.  İlk defa onun bize ihtiyacı var. İnşallah biz onu birinci turda bu ülkenin başkanı seçmeliyiz”

İftar programının ardından il başkanı Hikmet Ayar belediye başkanları ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyelerini bir araya gelerek bir toplantı gerçekleştirdi.
R.Vizyon
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI