2019 Yılının İlk İlçe Müftüleri Toplantısı Pazar’da Yapıldı

2019 Yılının İlk İlçe Müftüleri Toplantısı Pazar’da Yapıldı

TEFEKKÜR 11.01.2019 11:27:11 8 0
2019 Yılının İlk İlçe Müftüleri Toplantısı Pazar’da Yapıldı

PAZAR-Din hizmetlerinde Rize İlMüftülüğü ile ilçeler arasında koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği artırmak ve yapılan hizmetleri yerinde görmek amacıyla her ay Rize'de farklı bir ilçesinde yapılan ilçe müftüleri toplantısı, 2019 yılının ilk ayında Pazar ilçesinde yapıldı.

Toplantı, 10.01.2019 Perşembe günü İl Müftüsü İsmail Yalçın’ın başkanlığında, Müftü Yardımcıları ve 11 İlçe Müftümüzün katılımıyla gerçekleştirildi.

Pazar İlçe Müftülüğünde gerçekleştirilen toplantıda, geride bıraktığımız 2018 yılı çalışmalarının değerlendirmesi yapılarak 2019 yılı eylem planında yer alacak konular istişare edildi.

Ayrıca, 2019 yılı Diyanet dergileri abonelik işlemleri, Diyanet TV’nin yeni frekans bilgileri, 2019 yılı Ramazan ayı Umre programı, “Yemen’i Kardeşlik Yaşatsın” yardım kampanyası, temel aile bilinci eğitimi, yatılı Kur’an kursu şartları ve “Gençliğe Değer” projesi konuları gündem maddesi olarak ele alındı.

İl Müftüsü İsmail Yalçın, yeni yılda yapılacak çalışmaların hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak gençliğe yönelik kalıcı hizmetlerin önemine değindi.

Pazar İlçe Müftüsü Şükür Küçük ise ev sahibi olarak müftüleri ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

İlçe Müftülerinin dilek ve temennileriyle toplantı sona erdi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI