ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

Artvin Hopa sporun yeni yönetim kurulu yoğun transfer görüşmeleri arasında Belediye Başkanı ve TSO’ya ziyaret ettiler.

SPOR 29.08.2020 11:21:08 21 0
ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

Hayati Akbaş

HOPA- Artvin Hopa sporun yeni yönetim kurulu yoğun transfer görüşmeleri arasında Belediye Başkanı ve TSO’ya ziyaret ettiler.

İlk ziyaretlerini Belediye Başkanı Taner Ekmekçi’ye yaptılar. Yeni yönetim oluşması sırasında desteklerinden dolayı Başkan Ekmekçi’yi ziyaret eden yönetimi makamında karşılayan Ekmekçi “Hoş geldiniz” dedi.

Oldukça sıcak bir ortamda geçen görüşmede A. Hopaspor yönetimi olarak göreve başladıklarından bu tarafa yaptıkları çalışmalar hakkında Başkan Ekmekçi’ye bilgi verdiler.

Artvin Hopaspor yönetiminden ikinci ziyaretin adresi Hopa TSO oldu.

Artvin Hopaspor ’da geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen genel kurul sonrasına oluşan yeni Yönetim Başkanlık görevine seçilen Casim Cihan önderliğinde yönetim kurulu Hopa TSO’yu ziyaret ederek Oda yöneticileriyle bir araya geldi.

Oda Başkanı Osman Akyürek, Meclis Başkanı Gökhan Bıyıklı ve Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Arslan ile bir araya gelen kulüp yönetimi yeni sezon için planlamalarını paylaştı. Yeni dönemdeki hedefler ve takımın geleceği ile ilgili gerçekleştirilen toplantıda Oda Başkanı Akyürek yeni heyete çalışmalarında başarılar dileyerek, ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduğunu söyledi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI