Zirveye bayrak dikip döndüler !

Beş günlük Kaçkar zirve tırmanışı kazasız tamamlandı!

SPOR 19.08.2013 22:03:03 7 0
Zirveye bayrak dikip döndüler !





Doğu Karadeniz Doğa Sporları Kulübü (DOKADAK) tarafından bu yıl 5.si düzenlenen Kaçkar Zirve-Güneyden Kuzeye Trans programı sona erdi. Doğaseverler ve zirve tutkunları 5 günlük zirve programı sonrası Ardeşen ilçesine geldi.


Her yıl Ağustos ayı içerisinde tertiplenen ve bu yıl 5. Si düzenlenen Kaçkar Zirve-Güneyden Kuzeye Trans Programı için bu yıl tarih olarak 14–18 Ağustos belirlenmişti. Doğu Karadeniz Doğa Sporları Kulübü (DOKADAK) tarafından düzenlenen bu organizasyonda yer alan 32 doğasever Kaçkar Dağları’nda zirve yapma şansı buldu. Bu şansı iyi değerlendiren doğaseverlerin hepsi Kaçkar’ın zirvesine tırmandı.


Zirve programıyla ilgili Doğu Karadeniz Doğa Sporları Kulübü (DOKADAK) Başkanı Dursun Ali Demiroğlu yaptığı açıklamada “Tüm doğaseverlerin merakla beklediği bir organizasyondu. Bu yıl 32 kişi Kaçkar Zirve yaptı. Kazasız bir şekilde programı sonlandırdık. Doğa ile 5 gün iç içe olmak ve bölgemizin en yüksek dağı olan Kaçkar Dağları’na zirve yapmak anlatılmayacak kadar güzel bir duygu. Gelecek yıllarda da bu organizasyonumuzu düzenlemeye devam edeceğiz.” Dedi.

Haber: Mustafa ÖZYANIK

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı