YÜCEL SATIRAL GÜVEN TAZELEDİ!

YÜCEL SATIRAL GÜVEN TAZELEDİ!

SPOR 29.07.2019 08:42:09 26 0
YÜCEL SATIRAL GÜVEN TAZELEDİ!

Hayati Akbaş

ARHAVİ-Arhavispor Kulübü Olağan Genel Kurul Toplantısı, Arhavi Ticaret Odası'nda gerçekleştirildi. Kongrede Divan Başkanlığına Hikmet Çakar, Katip Üyeliklerine ise Hakan Aytolan ve Engin Fitoz seçildi. Ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı, Faaliyet Raporu, Gelir Giderlerin ibrası ve Serbest Konuşmalar yapıldı. 1955 yılında kurulan Sarı Siyahlı Ekip, yeni sezon öncesinde Arhavispor taraftarların bu durumda olmasından dolayı sıkıntılı bir süreç yaşanacak gibi görünüyor. Siyasi hırs yüzünden Arhavispor heba ediliyor, Şehir bu durumdan dolayı bir türlü birlik olamıyor.

Voleybol ‘da Efeler Ligi'nde olmamıza rağmen bu olaylardan sonra takım da belli olumsuzluklarla karşılaştı. Arhavispor'a gönül veren taraftarlar, şehrin ileri gelenlerine ve iş adamlarına seslenerek ''Bu tablo bize yakışmıyor, bu tablo memleketin çocuklarına yakışmıyor!''dediler.

BAŞKAN SATIRAL ''SPONSORSUZ OLMAZ!''

Arhavispor Başkanı Yücel Satıral, kongrede yaptığı konuşmasında şunları söyledi:'' Başarı yolunun en büyük yapıtaşı ise sponsorlarımızdır. Sponsor desteğini almadan birtakım büyük hayaller kurulması neredeyse imkânsızdır. Bunun için tüm hemşerilerimizle el ele vererek takımımızı layık olduğu yere taşımalıyız. Bu sebeple memleketine gönül veren başta iş adamlarımız olmak üzere tüm sivil toplum kuruluşlarına, tüm kurum amirlerimize destek olmayı davet ediyoruz. Birlikte el ele verirsek şampiyon da oluruz, kupa da kaldırırız. İnanıyoruz, bu yakalayacağımız başarıyı hep birlikte yaşayacağız.''dedi.

Kongreye Yücel Satıral öncülüğündeki tek liste halinde girildi. İşte yeni Yönetim Kurulu Listesi

YÖNETİM KURULU ASIL:

Yücel Satıral, Kazım Şeşenoğlu, Murat Çorbacı, Cemal Kesti, Sabri Jurnal, Rahmi Öziskender, Tuncay Bayramin, Sertaç Gürkan, Remzi Gedik, Uğur Numanoğlu, Gökhan Temelkaya, Engin Kuyumcu, Ekrem Çelenk, Tanju Özkara, Murat Kurdoğlu, Eray Güven, Yıldıray Vona, Mehdi Kuru, Kemal Azak ve Aytunç Topal seçildiler.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI