Yönetim kulübe üye olan taraftarlarına forma hediye etmeye başladı.

Yönetim kulübe üye olan taraftarlarına forma hediye etmeye başladı.

SPOR 17.08.2018 09:42:28 15 0
Yönetim kulübe üye olan taraftarlarına forma hediye etmeye başladı.

Artvin Hopaspor Yönetimi kulübe üye olan taraftarlarına forma hediye etmeye başladı.

Hayati Akbaş

HOPA-Artvin Hopaspor Yönetim Kurulu kararı son toplantısında aldığı karar ile Kulübe üye olanlara forma hediye etmeye devam ediyor.

Artvin Hopaspor Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yalçın “Artvin Hopaspor ’un geleceğini sağlam temeller üzerine inşa etmek amacıyla, Artvin Hopaspor Kulübü Derneğine üye olan mor beyaz sevdalılarına formalarını hediye etti.

Hasan Yalçın Başkanımız Sayın Mubin Çakmak’ın da önerileri ile bu sezonda tribünlerimizi mor beyaz formalarla donatma adına Kulübümüze üye olanlara ve yeni üye olacaklara hediyelerimizi vermeye başladık. Biliyorsunuz takımımızın Erzurum kampı da çok verimli bir şekilde sona yaklaşıyor. Kamp sonunda verilecek kısa bir aradan sonra takımımız Hopa’mızda çalışmalara devam ederek liglere hazırlanacaktır.

Bizler teknik kadromuzun verdiği raporlar doğrultusunda transfer komitemizle titiz bir çalışma yaparak yeni ve güçlü bir ekip oluşturduk. Sahadaki oyunu ile tribünleri coşturmak ve oluşacak bu pozitif ortamda takımımızı başarıdan başarıya koşturmak için yola çıktık. Yine tribünleri dolduracağız ve zor olanı başarmak için elimizden gelenin azamisini yapacağımızı tüm spor kamuoyu iyi bilmelidir” dedi..


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI