YAZ FUTBOL EĞİTİMİNE YOĞUN İLGİ

YAZ FUTBOL EĞİTİMİNE YOĞUN İLGİ

SPOR 12.07.2018 15:09:06 22 0
YAZ FUTBOL EĞİTİMİNE YOĞUN İLGİ

RİZE-Çaykurspor kulübü futbol altyapısının ilkokulların tatile girmesinin ardından yaz futbol gelişimi psikolojisi ve futbol eğitimi seçmeleri bu yazda yoğun ilgi gördü.

Çaykur Anatamir Fabrikası yanındaki, Çaykurspor futbol tesislerinin bulunduğu, Rize’nin tek sentetik futbol sahasındaki yaz futbol okulu seçmelerine aileleriyle birlikte gelen ilköğretim öğrencilerine, Çaykurspor futbol Antrenörleri tarafından bir ay boyunca futbol eğitimi verildi.

Çaykurspor kulübü futbol yetkilileri, yaz futbol okulu için çocuklara ulaşım için kulüplerine ait araçla hiç bir ücret talep etmeden, futbol tesislerine gidiş, dönüş ulaşım imkanı tanıdıklarını ifade ettiler. Bu yılda ellinin üzerinde 8-9 yaşındaki yetenekli çocuklardan oluşan geleceğim profesyonel sporcu adaylarından hiç bir maddi ücret talep etmeden, futbol tesislerine ulaşımının Çaykurspor tarafından karşılandığı gençler arasından her yıl spor kabiliyeti yüksek çocukların tespit ederek, altyapıdan Rize’deki spor kulüplerine kazandırıldıkların söylediler.

Çaykurspor Kulübü yönetimi, genç sporcuların yaz tatilinde milli ve manevi eğitimlerini de göz önünde bulundurarak bu eğitimlerin ardından enerjilerini sarf etme ve spor yeteneklerini eğlenceli bir hale getirmeye dikkat ettiklerini söylediler. Çaykurspor Kulübü yöneticileri ve sporcuların aileleri, her yaz sezonunda hiç bir maddi külfete girmeden çocuklarına spor yapma ve becerilerini sergileme imkanı tanıyan, Çaykur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya ALİM’e teşekkür ettiler.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI