Yarışma düzenleniyor !

17-18 Ağustos’da tarihlerinde Rize’de devam edecek !

SPOR 14.08.2013 15:17:17 28 0
Yarışma düzenleniyor !




Toplam 3 yarıştan oluşan ve Giresun Offroad Kulübü tarafından 18-19 Mayıs’da düzenlenen ilk ayakla başlayan Karadeniz Mahalli Yarışlar Kupası, 17-18 Ağustos’da tarihlerinde Rize’de devam ediyor.

Kaçkar Offroad Kulübü ve Rize Rescue Team Offroad Kulübü tarafından düzenlenen organizasyon 17 Ağustos Cumartesi günü saat 13.30`da verilecek start ile başlayacak. Yarışmacıların iki gün toplamında 23,4 km mesafe boyunca mücadele edeceği organizasyonun ilk günü 17.55`de son bulacak.

18 Ağustos Pazar günü saat 12.00’da yeniden direksiyon başına geçecek olan ekipler, saat 16.25’den itibaren bu zorlu mücadeleyi noktalayacaklar.  Yarışta dereceye giren sporculara ödülleri aynı gün saat 18.30’da Yarış Merkezi olan Kamp Alanında düzenlenecek törenle verilecek.

Yarışma Direktörü Metin YILMAZ, organizasyon öncesinde “Giresun’da Karadeniz Mahalli Yarışlar Kupası ilk yarışında toplam 14 yarışmacı start almış ve kıyasıya bir mücadele izlemiştik. Bu yarışımızda ise Türkiye’de son dönemlerde görülmemiş bir katılımla start vermeyi hedefliyoruz. Bu organizasyon için aylardır hazırlanan organizatör kulüpler, offroad sporunu geliştirmek ve Karadenizi Türkiye’de Offroad’un kalbi yapma yolunda büyük adımlar atmaktadırlar. Bu spora gönül vermiş kulüpleri ve yarışmacıları şimdiden kutluyorum. Rize Rescue Team Offroad Kulübü ve Kaçkar Offroad Kulübü tarafından düzenlenecek bu yarışımızın Türkiye’de en geniş katılımlı mahalli yarış olma özelliğiyle yıllarca isminden söz ettireceğine inanıyoruz. Keyifli anlar geçirmek ve bu heyecanı daha yakından yaşamak isteyen, doğayı ve offroad sporunu seven herkes davetlimizdir”açıklamasında bulundu.

2013 Karadeniz Mahalli Yarışlar Kupası son yarışı Ordu Offroad Kulübü tarafından 26-27 Ekim tarihlerinde Ordu’da düzenlenecek.(Çay TV)   

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI