Yangın Taraftara çağrı yaptı!

Zorlu maraton bu hafta başlıyor.İlk maç deplasmanda Bandırmaspor ile!

SPOR 4.09.2013 07:33:33 15 0
Yangın Taraftara çağrı yaptı!


Gökhan TELATAR

Bu başarı da emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür eden Yangın, bu büyük başarının coşkusunu yönetim, teknik kadro, sporcular, çalışanlar, taraftarlar, halkla birlikte yaşadıklarını ve yaşattıklarını söyledi.

Yangın, ardından yenilenen yönetimle, yeniden kolları sıvayarak 2. ligde de nasıl başarılı ve kalıcı olabileceklerinin planlarını yapmaya başladıklarını belirterek, şunları söyledi:
“Bu hafta sonu başlayacak spor toto 2. lig Kırmızı grupta mücadele edecek takımımızı oluşturduk. Bu süreçte hocalarımız Şevki Tonyalı ve Selçuk Yıldırımkaya ile yeniden anlaştık. Zorunlu olarak ayrılan Kenan Sivrikaya’ nın yerine kaleci antrenörlüğüne eski sporcularımızdan Özgür Atalay’ ı getirdik. Geçen yıl sportif direktörlüğümüzü yönetici sıfatı ile yapan Hasan Balta’ yı profesyonel olarak bu göreve atadık. Geçen sezon ki kadromuzdan kaleciler Fethi ve Ceyhun ile, sporcular Erdinç, Aykut, Devrimcan,Hakan, Ramazan, Evren, Feyyaz, Hacı Şükrü, Ali Köse, Emre Terzi ile yeniden anlaştık.vDış transferde eski sporcularımızdan kaleci Selçuk, Yasin Çelik ve Mikail Üzümcü ve Nezir Özer’i yeniden kadromuza kattık. Bunların dışında Beylerbeyinden sağbek Ulaş, Ali Çelik, Sandıklıspor’dan stoper İbrahim Ayyıldırım, Ofspor’dan önlibero Adem Çak, Tekirovaspor’dan orta sağa İsmail Şener, Giresunspor’da önceki sezon oynayan stoper Murat Ocak, Kahramanmmaraş Belediyespor’dan forvet Aydın İnanç, Siirtspor’dan sol kanat oyuncusu Muhammet Burak Taşdemir, Anadolu Selçukluspor’dan kanat oyuncusu Semih Türe, Çorumspor’dan genç yetenek Samet Bayrak, Tokatspor’dan forvet Ercan Güneri gibi isimlerle kadromuzu güçlendirdik.“




Yapmış oldukları 3 etap kamp çalışmalarında 8 hazırlık maçı yaptıklarını kaydeden Yangın, “Bunlardan 1461 Trabzon 2-1, Yeni Diyarbakırspor’ a 2-1, Gümüşhanespor’ a 3-0 yenildik. Çaykur Rizesporla 1-1, Arşinsporla 2-2 berabere kaldık. Batman Petrolspor’ u ve Tokatspor’ u 2-1 ile geçerken Çaykur Rizespor A2 takımını 3-0 yendik. Hazırlık maçlarında inişli çıkışlı bir görüntü versek de bu gün itibari ile hocalarımızdan aldığımız bilgiler lige hazır olduğumuz yönündedir. Doğaldır ki 14 sporcunun katıldığı bir takımın tam olarak oturması ve istenen seviyeye gelmesi lig maçlarının belli bir süresini de alacaktır. Ancak inanıyoruz ki biz bu süreçte alabildiğimiz en fazla puanları alacağız. Yine ekibimize, takımımıza inanacağız, inanacağız, inanacağız ve yine inanacağız. Göreceksiniz sonunda hiçbiri bizi yanıltmayacak”
dedi.


Ancak bu süreçte bize yani yönetime düşen çok büyük görev ve sorumluluklar olduğu gibi siz değerli sporseverlerin ve Pazarspor taraftarlarının da sorumluluğu bizim paralelimiz de olmalıdır diyen Yangın, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bizler sporcularımızın sözleşme gereklerini zamanında yerine getirmeye ve onları mutlu etme gayreti ve çabası içersinde olurken, sizlerde her maçta tribünleri doldurarak ve coşku ile onları destekleyerek 12. adam sorumluluğunu ve görevini yerine getirme arzusu ve isteği içersinde olmalısınız. Bu unsurlar bir araya eksiksiz geldiğinde bu ligde de birlikte başarıyı yakalayacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Bunun yanında 2. ligde olmanın sorumluluğu ekonomik anlamda da güçlü olmaktan geçer. Bu bağlamda Pazar Belediyesinin desteklerini beklerken Pazarlı Çay üreticilerimizin destekleri başarı da olmazsa olmazımızdır. Bu iki unsur yeterli destek verirse yukarıda belirttiğim başarı doğal olarak gerçekleşecek. Aksi durum yani yeterli destek gelmezse sıkıntılı günlerin bizi beklediğini göz ardı edemeyiz. Ancak her şartta Pazarspor’ u başarılı kılmak bizim görevimizdir ve bu bilinçle çalışacağız. Bu yılda önemli sayıda bünyemizden yetişen sporcularla 2. lig mücadelesi vereceğiz ve bunun yanında bu özelliğimizi göz ardı etmeyen TFF fiziki şartlarımızın çok yeterli olmamasına karşın çoğu süper lig ve 1. lig takımlarının bulunduğu A2 Ligine bizi davet ederek bize ikinci bir sorumluluk yüklemiştir. Bunun gereğini de yerine getirerek bu lige de katılıyoruz. A takımda hazır olmayan sporcularımızın da hazırlanmasında katkı yapacak bu ligde alt yapımızdan yetişen gelecek vadeden sporcular kendilerini göstereceklerdir. Amacımız sonraki sezonlarda A2 takımının sporcularının tamamının üst kadroya yükselmesi. A2 Takımımızı bu amaçla eski hocamız Yüksel Yelkenci’ ye emanet ettik ve alt yapı hocalarımız İsmail Payal ve İsmail Kutanis ile birlikte ve A takım teknik direktörümüz Şevki Tonyalı ile birlikte uyum içinde Pazarspor’ a yeni sporcular kazandıracağımıza inanıyor ve kendilerine de başarılar diliyoruz.”

Tüm bu açıklamalarımızdan sonra bu hafta sonu Bandırmaspor ile deplasmanda 8 Eylül Pazar günü Saat: 16:00 da karşılaşarak sezona başladığımızı hatırken, tüm sporcularımıza, hocalarımıza ve çalışanlarımıza başarılı ve sağlıklı bir sezon geçirmelerini diliyoruz. Gerçek fair play ruhuna sahip MAVİLERİMİZİ gönülden destekleyeceğine inandığım taraftarlarımıza da sevgilerimizi sunuyoruz.
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI