VETERANLAR LİGİ FİKSTÜR ÇEKİMİ ARTVİN’DE YAPILDI

VETERANLAR LİGİ FİKSTÜR ÇEKİMİ ARTVİN’DE YAPILDI

SPOR 2.10.2018 13:37:08 32 0
VETERANLAR LİGİ FİKSTÜR ÇEKİMİ ARTVİN’DE YAPILDI

Türkiye Masterler Birliği Futbol Federasyonu 2018-2019 Ulusal Veteranlar Ligi bölge gurup ve fikstür çekimi Artvin’de gerçekleştirildi.

Hayati Akbaş

ARTVİN-Türkiye Masterler Birliği Futbol Federasyonu 2018-2019 Ulusal Veteranlar Ligi bölge gurup ve fikstür çekimi Artvin’de gerçekleştirildi.

Yoğun katılım ile gerçekleştirilen fikstür çekimine Karadeniz Bölgesi ve Doğu Anadolu Bölgesinden kulüp başkan ve yöneticileri hazır bulundu. Şelale Düğün Salonunda gerçekleştirilen organizasyon, Türkiye Masterler Birliği Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi ve sportif direktör Ahmet Topalın sunumu ile saygı duruşu, İstiklal marşının okunmasının ardından Türkiye Masterler Birliği Futbol Federasyonu Başkan Yardımcısı Özer Sevim tarafından hoş geldiniz konuşması yapıldı. Federasyon Başkanı Osman Çınar’ın gelinen süreç ve oluşturulan Ulusal Ligin planlaması ile ilgili bilgilendirme konuşmasının sonrasında gurup ve fikstür çekimi gerçekleştirildi.

Artvin Belediye Başkanlığı ve Artvin Çoruh Veteranların ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve bu kapsam da İlimize davet edilen Doğu Anadolu Masterler Karması ile Karadeniz Masterler Karması arasında organizasyon programı gereği iletişim ve diyaloğu artırılması adına dostluk ve kardeşlik futbol karşılaşması oynandı. Artvin Şehir Stadında oynanan karşılaşmayı Doğu Anadolu Karması 4 – 3 kazandı.

Türkiye Masterler Birliği Futbol Federasyonu ve Ege Veteranlar Federasyonunu oluşumu gerçekleştirilen Ulusal Veteranlar Ligi çatısı altında ortak hareket etme kararı alarak, Türkiye’nin en büyük Master ve Veteran Futbol yapılandırmasını gerçekleştirildi.

Ulusal Veteranlar Ligi çatısı altında Türkiye Masterler Birliği Futbol Federasyonu, Karadeniz ve Doğu Anadolu Bölgesi olmak üzere üç gurupta 22 master ve veteran futbol takımı, Ege Veteranlar Federasyonu dört gurup 33 master ve veteran futbol takımı olmak üzere 55 takımlı bir lig organizasyonu haline geldi. Ulusal Veteranlar Lig oluşumunun daha büyütülerek tüm bölgelere hitap edilebilmesi ve oluşumu gerçekleşen tüm yapıların aynı çatı altında hareket edilebilmesi için çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiği bildirildi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI