VETERANLAR FUTBOL LİGİ BAŞLIYOR

VETERANLAR FUTBOL LİGİ BAŞLIYOR

SPOR 5.10.2018 13:17:40 36 0
VETERANLAR FUTBOL LİGİ BAŞLIYOR

2018-2019 Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi 13-14 Ekim 2018 tarihinde başlıyor.

Hayati Akbaş

ARTVİN-29 Eylül’de yapılan kura çekiminden sonra oluşan grup maçları ile beraber Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi 13-14 Ekim’de başlayacak. Her sezon kalite çizgisini artıran, Masterler ve Veteranlar Futbol ailesini tüm Türkiye’de yer alan grupları birleştiren Türkiye Masterler ve Veteranlar Federasyonu bu sezon da iddialı

Masterler ve Veteranlar Futbol ailesinin sabırsızlıkla beklediği yeni sezon 13-14 Ekim’de başlıyor. Artvin’de bu lig içerisinde yer alacak. Türkiye Masterler Ve Veteranlar Futbol Lig’inde yer alacak Artvin takımını Sezgin Uluköy ile Ahmet Külük birlikte kurdu.

Sezgin Uluköy yaptığı açıklamada; “Ahmet Külük hoca ile birlikte takımımızı kurduk. Sporun içinde olup Sporu Araç için kullananlar engel olmak için yarış içerisinde olanlar oldu. Her yaşta spor yapmak amacımız. Biz, TMVFL Resmi Liginde Artvin Merkez’de tek takımız. Evet biz bu ligin Artvin’deki tek takımıyız. Bunun üzerine basa basa söylüyoruz. Uzun yıllar bu ligde mücadelemiz sürecek. Merkez ve ilçelerden futbolcu arkadaşlarımız var. Mehmet Kocatepe ve Hasan Günaldı beylere desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Takımımızda geçmişte çok başarılı futbol oynayan değerli arkadaşlarımız var. Takımımız, : Engin Uluköy, Asım Yılmaz, Yüksel Sefil, Taner Akdemir, Bülent Efendioğlu, Oğuz Çetin, Halis Ustabaş, Mustafa Baysal, Ercan Akad, Engin Yıldırım, Cengiz Cineviz, Fahrettin Şahin, Eyüp Taşkın, Aydın Özer, Abdulkadir, Ercan Alpaydın ‘dan oluşuyor. Artvin’de spora, futbola gönül vermiş herkesin maddi manevi desteklerini bekliyoruz. Artvin’de yapacağımız maçlara mutlaka gelsinler. Gerçekten futbol şölenini görsünler. 40’ından sonra da muhteşem futbol oynandığını göreceksiniz. 13-14 Ekim’de başlayacak olan 2018-2019 Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi ilimize, ülkemize ve takımımıza hayırlı uğurlu olsun.” İfadelerini kullandı.


 


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI