VALİ KEMAL ÇEBER GENÇLERLE HALI SAHADA BULUŞTU

VALİ KEMAL ÇEBER GENÇLERLE HALI SAHADA BULUŞTU

SPOR 5.11.2019 13:34:36 22 0
VALİ KEMAL ÇEBER GENÇLERLE HALI SAHADA BULUŞTU

Rize Valisi Kemal Çeber öncülüğünde, il protokol üyeleri ile Beyaz Karanfil Derneğinin Gençlik ve Spor Bakanlığının desteğinde gerçekleştirdiği “ Kendine Bir Şans Ver” projesi kapsamında sosyal uyum sürecindeki gençlerle halı saha maçı düzenlendi.

Üniversite bahçesindeki halı sahada oynanan maçta, Rize il protokol takımına Vali Çeber kaptanlık etti. Protokol Takımda Başsavcı Önder Sekücü, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Hüseyin Karaman, Üniversite Genel Sekreteri Adnan Er, Vali Yardımcısı Ahmet Dalkıran, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı, Gençlik Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İdris Altıntaş ve Beyaz Karanfil Derneği Yöneticilerinden Erdoğan Muradoğlu yer aldı. “Kendine Bir Şans Ver” projesi kapsamında sosyal uyum sürecindeki gençlere Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinden gönüllü gençlerin de katıldığı futbol maçında renkli görüntüler oluştu.
Maç sonrasında Vali Çeber ve protokol üyeleri, gençlerle tatlı ikramı eşliğinde sohbet etti. Futbol etkinliği hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı