Vali Kemal Çeber Atletizm Antrenörleri Gelişim Seminerine Katıldı

Vali Kemal Çeber Atletizm Antrenörleri Gelişim Seminerine Katıldı

SPOR 3.04.2019 07:45:38 24 0
Vali Kemal Çeber Atletizm Antrenörleri Gelişim Seminerine Katıldı

Vali Çeber Gençlik Spor Bakanlığını, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Spor Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından Rize’de düzenlenen ‘Atletizm Antrenörleri Gelişim Semineri’nin açılış programına katıldı.

Seminerin açılış programına; Vali Çeber’in yanı sıra Rize İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Rize İl Jandarma Komutanı Hakan Dedebağı, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Eğitim Daire Başkanı Selçuk Çebi, Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Cintimar, Gençlik Spor İl Müdürü Mustafa Çelik ve farklı illerden gelen antrenörlerde katıldı.

Vali Çeber yapmış olduğu konuşmada sporun ve sporcunun gelişiminin sizlerin elinde olduğu sizlerin genelde bir film setinde arkada görev yapan set ekibi gibi olsanız da o cevherleri bulup işleyip başarıya erişmelerinde büyük role sahipsiniz. Siz antrenörlerimizin yetiştirdiği sporcuların elde ettiği başarılarla dünyaya ülkemizin adını duyurarak şanlı bayrağımızı dalgalandırdığı her müsabakada bizler duygulanıyor ve sizlerle gurur duyuyoruz. Yetiştirmiş olduğunuz sporculara branş alanında ki eğitimin yanı sıra ahlaki değerleri de öğretiyor olmanız sizlerin bizleri gururlandıran sporcuların yetişmesinde ne kadar büyük bir öneme sahip olduğunuzu gösteriyor. Bu semineri Rize’de yapmayı tercih ettiğinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanlığına teşekkür ediyor ve sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI