ULUSLARARASI MASTERLER VE VETERANLAR TURNUVASI SONA ERDİ

ULUSLARARASI MASTERLER VE VETERANLAR TURNUVASI SONA ERDİ

SPOR 10.10.2019 09:08:23 19 0
ULUSLARARASI MASTERLER VE VETERANLAR TURNUVASI SONA ERDİ

Hayati Akbaş

ORDU-Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Veteranlar Futbol Federasyonu (TMVFL) tarafından düzenlenen Uluslararası Masterler ve Veteranlar 4'lü Futbol Turnuvası sona erdi.

“ORDU BİR İLKE EV SAHİPLİĞİ YAPTI”

Türkiye’de ilk defa düzenlenen turnuvaya ev sahibi Türkiye’nin yanı sıra, Moldova, Romanya ve Bulgaristan Milli takımları katıldı. Ünye, Fatsa ve Altınordu ilçelerinde gerçekleştirilen maçlar sonunda şampiyonluğu Moldova takımı elde etti. Ordu 19 Eylül stadyumunda oynanan maçta Moldova, Romanya’yı 6-3 yenerek Turnuva’nın şampiyonu oldu

.“ORDU İÇİN ÖNEMLİ BİR TURNUVAYA EV SAHİPLİĞİ YAPTIK”

Final maçının ardından düzenlenen törende bir konuşma yapan Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Adem Atik, “Ordu adına önemli bir turnuvayı geride bıraktık. İnanıyorum ki ilimiz bundan sonra böyle turnuvalara daha fazla ev sahipliği yapacaktır. Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in de ilimizin tanıtılması noktasında yaptığı gayret ve çabalar bu yönde. 3 gün boyunca ilimizde futbol şöleni yaşandı. Bu şölene ortak olan ve buraya kadar gelen tüm takımlarımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Öte yandan Türkiye, Fatsa Şehir Stadı'nda yapılan maçta Bulgaristan'ı 1-0 yenerek turnuvayı üçüncü tamamladı.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı