Türkiye Rafting Federasyonu’ndan Vali Çeber’e Ziyaret

Türkiye Rafting Federasyonu’ndan Vali Çeber’e Ziyaret

SPOR 14.12.2019 09:27:32 16 0
Türkiye Rafting Federasyonu’ndan Vali Çeber’e Ziyaret

13-15 Aralık Tarihlerinde Gerçekleşecek Olan Rafting Federasyonu Toplantısına Katılmak Üzere Rize’de Bulunan Türkiye Rafting Federasyonun Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Kemal Çebe’ri Ziyaret Etti.

“Fırtına Vadisi ve Raftingin Geleceği” konulu toplantı için Rize’ye gelen; Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Türkiye Rafting Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Gülşen Orhan, 22,23 ve 24. Dönem Millet Vekili, RTEÜ Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı ve Türkiye Rafting Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Nusret Bayraktar, Tunceli Valisi Tuncay Sonel, Türkiye Rafting Federasyonunu Başkanı Fikret Yardımcı ve Rafting Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Kemal Çeber’e nezaket ziyaretinde bulundular.

Valilik Toplantı Salonunda karşılıklı sohbet havasında gerçekleşen ziyarette çeşitli konularda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çeber, “Rize coğrafi yapısı itibariyle ve bölgemizdeki spor tesisi alt yapısı sayesinde rafting sporcularının gözde mekanı konumundadır. Rize su sporları açısından iyi bir yere sahip.” dedi.

Rize’nin su sporlarında milli sporcuların yetişmesine olanak sağladığını dile getiren Vali Çeber Türkiye Rafting Federasyonu Başkanı ve üyelerine başarılar diledi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI