Trabzonspor Forması hediye etti

Trabzonspor Futbol Okulu’nun Kurucu Osman Genç, Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi’yi ziyaret ederek Trabzonspor üniforması hediye etti.

SPOR 13.12.2018 09:34:01 14 0
Trabzonspor Forması hediye etti

Hayati Akbaş

TRABZON-Borçka ilçesinde kurulan Trabzonspor Futbol Okulu Trabzonspor sevgisini aşılama noktasında önemli çalışmalara imza atıyor. Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi’yi ziyaret eden Borçka Yıldız Ayaklar Spor Kulübü Başkanı Osman Genç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Veysel Erturk, Fatih Cineviz, Çağlar Yılmaz, Ahmet Çakmak ve Yusuf Ataman Trabzon kulüp çalışmaları ve hedefleri hakkında bilgi verdiler.

Külekçi: “Artvin’de Trabzonspor Sevgisi Tartışılmaz”

Karadeniz Bölgesi illerinde taraftarı en çok olan illerin başında Artvin’in geldiğini ifade eden Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi, “Artvin’de Trabzonspor sevgisi tartışma götürmez. Hopa’dan Yusufeli’ne Borçka’dan Şavşat’a Trabzonspor sevdası kalplere yazılmıştır.” Diye konuştu.

Artvin-Trabzon arasındaki kardeşlik köprüsünün Trabzonspor ile sağlam temellere oturduğunu dile getiren Başkan Külekçi; “Artvin Borçka ilçemizde yeni kurulan çiçeği burnundaki kulübümüze bu önemli yolda başarılar diliyorum. Artvin’de kalplere 08 yazılır gönüllerde ise 61 Trabzonspor sevgisi vardır” ifadesinde bulundu.
 


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI