Teknik Direktör Coşkun Öz ile anlaştı

Artvin Hopaspor Teknik Direktör Coşkun Öz ile anlaştı

SPOR 22.08.2020 12:03:02 67 0
Teknik Direktör Coşkun Öz ile anlaştı

Hayati Akbaş

HOPA-Artvin Hopaspor yönetimi ilk iş olarak Teknik direktör işini çözdü. Son iki yıldır A. Hopaspor bünyesinde çalışmalara devam eden ve takımı yakından tanıyan Coşkun Öz ile anlaştı.

Çanakkale on sekiz mart üniversitesi mezunu, yüksek lisansını spor akademisi bölümünde tamamlamış, 9 yıldır 2. ve 3. liglerde Ç. Dardanel spor, Bucaspor, Ofspor gibi kulüplerin profesyonel takımlarında görev yapan, son iki yıldır da Hopa spor kulübü bünyesinde çalışmalarına devam eden ve gençleri yakından tanıyan Coşkun Öz ile anlaşarak imza attı.

Coşkun Öz’ün yardımcılıklarına Adnan Menderes üniversitesi yüksek lisansını spor fizyolojisi üzerine tamamlamış 2. ve 3. Liglerde görev yapmış atletik performans ve analiz hocası Ramazan Burak Öner, kaleci antrenörlüğünü ise 2. ve 3. Liglerde görev alan Muğla üniversitesi mezunu Nuri İlker Kıldır ile anlaştılar.

Başkan Casım Cihan zamanlarının az olduğunu ve acilen çalışmaya başladıklarını, var olan sporcularına ek olarak en kısa sürede kadroyu oluşturacak transferleri yapmak için görüşmelere devam ettiklerini ifade ederek “Yönetim olarak iddalı bir kadro kurmak istiyoruz, sahada oynadıkları oyunlarla taraftarımızı coşturacak kadroda tanıdık isimleri de bulabiliriz” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı