Spor Kenti PAZAR Grup Şampiyonluğuna Ev Sahipliği Yapıyor.

Spor Kenti PAZAR Grup Şampiyonluğuna Ev Sahipliği Yapıyor.

SPOR 13.02.2020 13:09:42 60 0
Spor Kenti PAZAR Grup Şampiyonluğuna Ev Sahipliği Yapıyor.

Ali AKYILDIZ

PAZAR-2019-2020 sezonu okul sporları faaliyet programında yer alan gençler ve yıldızlar grup müsabakaları 23 ilden yaklaşık 400 sporcu, antrenör ve idarecinin katılımıyla, Rize Pazar'da başladı.

Turnuva 13 – 16 Şubat 2020 tarihleri arasında Pazar Mehmet Akif Pirim Spor Salonunda düzenleniyor.

“2019-2020 Sezonu Okul Sporları Faaliyetinde yer alan DART Grup Müsabakaları Bugün itibarıyla Pazar İlçemizde başlamıştır “söyleyen İlçe müdürü Halil Kaya, Turnuva Gençler ve Yıldızlar kategorisinde yapılmaktadır. Gençler kategorisi Perşembe ve Cuma günü yapılacak ve Cuma günü ödül törenimiz olacaktır” dedi.

“Yıldızlar Kategorisi Cumartesi ve Pazar günü yapılacak. Pazar günü ise ödül törenimiz olacaktır.” İfadelerini kullanan İlçe Müdürü Kaya,” bu turnuvamıza Türkiye’nin muhtelif 23 ilinden gelen yaklaşık 400 sporcumuz katılacak. Bu sporcularımız Rize’mizi, Pazar’ımızı tanıma fırsatı buldular. Bu tür organizasyonlar ilçemiz ve ilimiz adına çok güzel anılar biriktiren sporcular yetiştirmektedir. Ben bu turnuvaların ilimize, ilçemize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Tüm Pazarlıları bu turnuvaları izlemeye davet ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI