SPOR ADINA ÖNEMLİ MÜJDE

Hopa İlçe Stadı genişletilerek 5.000 kişi kapasiteli tribün ilçeye kazandırılırken, İlçe Stadı zemini de yenilecek.

SPOR 30.03.2021 18:02:01 98 0
SPOR ADINA ÖNEMLİ MÜJDE

Hayati Akbaş

HOPA- Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Demirkan Hopa ziyaretinde bir müjde vererek Hopa İlçe Stadı genişletilerek 5.000 kişi kapasiteli tribün ilçeye kazandırılacağını ve İlçe Standının zemininin de yenileceği müjdesini verdi..

Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Demirkan bir dizi ziyaret için geldiği Hopa’da Hopa İlçe stadında da incelemelerde bulundu. Burada Kendisine Artvin Hopaspor yöneticilerinden As Başkan Kemal Makar, Başkan Vekili Alişan Topaloğlu, Başkan Yardımcısı Osman Akkaya ve Yönetim Kurulu Üyesi Rıfat Acar karşıladılar. İlçe stadında incelemelerde bulunan Demirkan’a Artvin Hopaspor yöneticileri de takimin geldiği nokta ve projeler hakkında bilgiler verdiler ve acilen İlçe stadının genişletilmesi ve stad zeminin yenilenmesi taleplerini ilettiler.

Yöneticilerin taleplerini dinleyen İl Müdürü Demirkan bu talepleri bildiklerini, girişimlerde bulunduklarını ve bunun sonucu olarak İlçe stadına 5.000 kişi kapasiteli yeni tribünler kazandırılacağını ve stad zemininde yenileceği müjdesini verdi..

Artvin Hopaspor As Başkan Kemal Makar, Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Demirkan’a bu sevindirici haber için teşekkür etti. Makar camia olarak bu kararın alınmasına katkı sunan herkese ayrıca teşekkür ettiklerini ifade ederek, Hopa’nın böyle bir karar beklediğini ifade etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI